Victoria Cãlan – Jiul Petrosani 0-6 / JIUL DEFILEAZÃ ÎN LIGA A IV-A HUNEDOARA

O etapã atipicã în sensul cã, în afarã de CSM Vulcan care a stat si de Minerul Uricani (cu noul antrenor Marin Petra) care a si produs surpriza etapei învingând echipa Retezatul Hateg cu 5-2! (3-0 la pauzã), toate echipele gazdã au pierdut.
Victoria Cãlan pierde în fata echipei Jiul Petrosani cu 0-6, Dacia Orãstie scapã cu 0-1 în fata lui Soimul Bãita, în partida Aurul Brad – Gloria Geoagiu s-au  marcat sase goluri, oaspetii înving cu 4-2 si Cetate Deva care primeste 4 goluri de la jucãtorii echipei Inter Petrila, antrenor Adi Cîmpean.
Jiul se aflã în mare formã, cu 14 meciuri jucate, douã înfrângeri (cu Gloria Geoagiu si CSM Vulcan în turul campionatului), având 56 de goluri marcate si doar 9 primite. Lider de necontestat în Liga a IV-a Hunedoara, Jiul Petrosani a plecat la Cãlan cu gândul de a-si întãri  pozitia în clasament, asta si prin prisma faptului cã  ocupanta locului 2, Gloria Geoagiu îi stã “în coaste”, fiind la doar douã puncte distantã fatã de Jiul.
Zis si fãcut, Jiul începe în fortã, ocaziile sunt la ordinea zilei, dupã aproape 40 de minute de joc, Pãduraru deschide scorul, 1-0 (min. 37) pentru Jiul. Dupã alte trei minute (min. 40) Torkos îsi trece si el în cont un gol, scorul la pauza fiind astfel 2-0 pentru echipa oaspete.  Dupã pauzã, oaspetii se dezlãntuie, în mintul 52 Firan marcheazã pentru  3-0, urmând ca pânã spre sfârsitul reprizei jocul sã fie unul mai relaxat. Nu se mai întâmplã nimic spectaculos pânã în minutul 80 când Bãlãutã înscrie pentru 4-0, cinci minute mai târziu, în minutul 85 Radu duce scorul la 5-0, iar în ultimul minut al partidei Filip închide “tabela de marcaj” la 6-0. Astfel, Victoria Cãlan se pare cã este una din victimele sigure ale acestui campionat, în 15 etape având 15 înfrângeri, 72 de goluri primate si 3 marcate cu, evident, 0 (ZERO) puncte în clasament. Urmeazã etapa a  17-a (7 decembrie), unde, la Petrosani, Jiul primeste vizita echipei Dacia Orãstie, formatie pe care a învins-o în tur cu scorul de 4-1. În ultima etapã din acest an (14 decembrie) Jiul va juca în deplasare cu Aurul Brad.

Advertisements

2 comentarii la „Victoria Cãlan – Jiul Petrosani 0-6 / JIUL DEFILEAZÃ ÎN LIGA A IV-A HUNEDOARA

  • 2 decembrie 2019 la 19:34
    Permalink

    Hai Jiul Petrosani ! Vrem promovarea !

  • 24 decembrie 2019 la 19:25
    Permalink

    marin petra pentru cine nu stie cunoaste! a fost si in divizia a! ca jucator! sezonul 1997-1998 la jiul petrosani!

Comentariile sunt închise.