Sportivul din Petrosani Jejeran James, locul întâi si record international la  Campionatul European de Powerlifting

Sportivul Jejeran James care locuieste în Petrosani a obtinut locul 1, deci titlul de campion european la proba de împins din culcat în cadrul Campionatului European de Powerlifting clasic ce se desfãsoarã acum în Kaunas, Lituania.
Rezultatul sau de 179kg în categoria 93kg subjuniori, pânã la 18 ani, reprezintã record mondial atât în competitii de 3 probe cât si în cele doar de împins din culcat. Sportivul, care este legitimat la CS Activ Sibiu a obtinut astfel o performantã greu de depãsit dat fiind faptul cã, potrivit specialistilor,  rezultatele sale reprezintã recorduri europene.

“Performanta lui  Jejeran James reprezintã si recorduri europene în ambele feluri de competitii. Deci un rezultat atât de mare încât reprezintã 4 recorduri internationale. Recordurile lui Jejeran James vor fi omologate dupã ce primim rezultatele testului antidoping fãcut imediat dupã competitie. Însã înainte de plecarea din România i s-a fãcut un test, fãrã probleme. Nu avem atât de multi sportivi în tara capabili de performantã maximã de nivel mondial”, declarã Marius Raica, presedintele Clubului Sportiv Activ din Sibiu, sectia de powerlifting. Powerliftingul e un sport care are 3 probe de competitie, genuflexiuni, împins din culcat si îndreptãri, avem o federatie nationalã, afiliata la federatia internationalã.

Un comentariu la „Sportivul din Petrosani Jejeran James, locul întâi si record international la  Campionatul European de Powerlifting

  • 4 decembrie 2019 la 04:04
    Permalink

    Frumos dar inutil.S-au inventat macarale.Eu zic sa-i acordati titlul de cetatean de onoare.Asa e normal.

Comentariile sunt închise.