Fostul deputat Raj Tunaru nu va mai candida pentru încã un post în parlamentul României.  Acesta a fost scos din cãrti de conducerea centralã a partidului.

Tras pe linie moartã, dupã ce a fost chiar consilier al lui Dan Diaconescu, fostul deputat Raj Tunaru nu se mai regãseste pe listele de candidati pentru alegerile din data de 9 decembrie. Candidatura lui nu a fost validatã de conducerea centralã a partidului, iar locul lui Tunaru a  fost luat de un personaj cel putin la fel de controversat, respectiv fostul prefect de Hunedoara, Marius Cristian Vladu, care va candida pentru fotoliul de senator pe Colegiul Brad – Valea Muresului – Orãstie. În consecintã, listele de candidati ale PP – DD Hunedoara aratã astfel: Camera Deputatilor Ovidiu Draia – Colegiu Brad–Valea Muresului, Ionel Andronie – Colegiul Orãstie – Geoagiu – Simeria, Ionel Tirinescu – Colegiul Tinutul Pãdurenilor – Tara Hategului – Cãlan, Radu Napãu Stoica – Colegiul Lupeni – Vulcan – Uricani, Monica Iacob – Ridzi – Colegiul Petrosani – Petrila – Aninoasa, Marian Muntean – Colegiul Deva – Cîrjiti si Robert Muzsic Colegiul Hunedoara. La Senat vor candida Haralambie Vochitoiu pe Colegiul 1 Valea Jiului, Marius Cristian Vladu Colegiul 2 Brad – Valea Muresului – Orãstie si Iulian Harabagiu pe Colegiul 3  Deva – Hunedoara – Hateg.

Numele lui Raj Tunaru a fost implicat într-un  puternic scandal de violentã conjugalã pentru care a fãcut si închisoare, în America. Numai cã nici numele lui Vladu nu este tocmai cel mai curat. Acesta a fost acuzat, dupã ce unele înregistrãri au fost fãcute publice, cã a utilizat o sumã mare de bani pe când era director la Mintia într-un scrutin partial pentru Camera Deputatilor, în 2010.

Carmen Cosman