„Dalmatianul” Mircia Muntean chemat din nou la barã

„ Dalmatianul” Mircia Muntean – asa cum au fost denumiti cei care nu au primit girul comisiei de eticã a ARD din cauza „petelor” din dosarul de candidat” – se va afla marti din nou în sala de judecatã.

La Judecãtoria sectorului 2 Bucuresti este programat un nou termen de judecatã în care Mircia Muntean este judecat pentru infractiuni la regimul vamal.

Un dosar extrem de longeviv, ajuns pe rolul instantei din bucuresti în februarie 2005, iar cauza este exact cea care a atârnat greu în luarea deciziei de cãtre comisia de eticã a Aliantei România Dreaptã, din care face parte si PDL, partidul unde se aflã acum fostul primar al Devei. Cunoscut sub numele de „trafic cu masini de lux” , dosarul se aflã de 8 ani pe rolul instantelor de judecatã. Alãturi de alti patru inculpati, fostul primar al Devei, Mircia Muntean – candidat la Camera Deputatilor pe Colegiul deva – Cârjiti –  este judecat pentru infractiuni la regimul vamal. Procurorii au încheiat cercetãrile în anul 2003, iar lucrarea penalã a intrat pe rolul instantei de judecatã un an mai târziu. În februarie 2005 a fost reluat, sub un alt numãr de înregistrare, la Judecãtoria Sectorului 2 Bucuresti unde se aflã si acum. Cu putin noroc, instanta s-ar putea pronunta înainte de alegerile din data de 9 decembrie, cã tot spunea presedintele PDL, Vasile Blaga, cã acesta „are un dosar penal în cercetare de acum 14 ani si nici pânã în prezent nu a fost finalizat”.

Carmen Cosman

Un comentariu la „„Dalmatianul” Mircia Muntean chemat din nou la barã

  • 30 octombrie 2012 la 21:15
    Permalink

    Ziarul Vaii Jiului cumparat de Dan Diaconescu,toate criticile la adresa lui Vochitoiu si madam Ridzi sunt sterse de pe forum ca sa nu deranjeze stapanirea,Docea un ziarist cumparat !

Comentariile sunt închise.