Primãria Municipiului Lupeni, în parteneriat cu Subfiliala de Cruce Rosia Românã Lupeni organizeazã la sfârsitul acestei luni Festivalul Concurs ”Brãdutul de argint 2019”, ce are drept scop promovarea copiilor, a tinerilor cu calitãti vocale si artistice, muzicale si interpretative.
Festivalul se va desfãsura la Palatul Cultural din Lupeni, începând cu ora 9,00, iar preselectia concurentilor va avea loc în data de 17 noiembrie, de la ora 14.00, la sediul Subfilialei de Cruce Rosie Românã Lupeni, din strada Aleea Plopilor, nr.1 (lângã statia de maxi- taxi NIVELT). Festivalul-concurs ”Brãdutul de argint 2019” va cuprinde douã sectiuni, respective cântece de iarnã, pop, rock, jazz, si muzicã folk.
Potrivit organizatorilor, spectacolul ”Brãdutul de argint” are si o importantã conotatie umanitarã, toate fondurile care se vor strânge din achizitionarea biletelor, cât si din donatii ale sponsorilor, vor finanta activitatea Centrului Comunitar de Zi pentru copii si tineri EGAL din Lupeni, care apartine Subfilialei locale de Cruce Rosie.