Membrii clubului de roboticã AlphaBit de la Colegiul National „Mihai Eminescu” Petrosani au fost, ieri, oaspetii primarului Tiberiu Iacob-Ridzi care i-a felicitat pentru rezultatele obtinute la competitia de roboti BRD First Tech Challenge.
Însotiti de coordonatorul lor Rolland Szedlacsek si de directorul colegiului, Alexandru Lãutaru, copii au prezentat rezultatele dar si proiectele de viitor pe care le au, printre care un campionat national de roboticã organizat la Petrosani.
“Am primit vizita membrilor clubului de roboticã AlphaBit de la Colegiul National „Mihai Eminescu” Petrosani, care mi-au prezentat realizãrile sezonului 3 al competitiei de roboti BRD First Tech Challenge, prezenta la acest concurs fiind sprijinitã de primãrie si consiliul local. Am aflat cã planurile lor sunt mari si echipa doreste sã concureze în sezoanele ce vor urma, astfel încât sã ajungã la etapa internationalã care se va desfãsura în Detroit, Michigan. Îi felicit, le urez mult succes si îi asigur de tot sprijinul din partea mea si a consiliului local”, a declarat Tiberiu  Iacob-Ridzi, primarul municipiului Petrosani.
Primarul Tiberiu Iacob-Ridzi, i-a asigurat pe tinerii pasionati de roboticã de tot sprijinul sãu si i-a încurajat sã-si urmeze visul.
Diana MITRACHE