Cosuri de gunoi noi la Petrosani

Primãria Petrosani achizitioneazã cosuri de gunoi stradale. Zeci de cosuri stradale sunt achizitionate de administratia localã de la Petrosani, dupã ce multe dintre  s-au degradat, iar altele au fost pur si simplu vandalizate.
Existã cazuri în care cosurile de gunoi de pe raza localitãtii au fost smulse si incendiate. Înlocuirea lor costã, iar banii sunt din bugetul local. Acum, administratia localã achizitioneazã 50 de cosuri stradale “de plastic, 50 litri, culoare verde deschis”. 10.500 de lei este suma alocatã pentru achizitionarea cosurilor de gunoi. În fiecare zi, în diferite zone ale localitãtii pot fi vãzute cosuri de gunoi rupte sau alte obiecte de mobilier stradal vandalizate. Tot contribuabilii petrosãneni sunt cei care suportã, prin plata taxelor si a impozitelor, înlocuirea obiectelor distruse de vandali. De cele mai multe ori, cei care distrug aceste obiecte stradale nu sunt identificati pentru a fi trasi la rãspundere.
Cosmin BACIU

Advertisements

Un comentariu la „Cosuri de gunoi noi la Petrosani

  • 7 iunie 2019 la 16:33
    Permalink

    Cosurile de gunoi sunt binevenite, important este sa fie amplasate chiar in zonele cu trafic. Dezavantajul acestora este faptul ca pot fi distruse mai usor, decat unele de fier sau beton. Putem gasi foarte usor oferte pentru acest model: http://www.cosuri-pubele.ro/cosuri-gunoi-exterior.html, iar preturile variaza destul de mult. Oricum initiativa este foarte buna.

Comentariile sunt închise.