Un tanar de 20 de ani din Petrila a reusit, pentru ca nu a adaptat viteza la conditiile de drum de vineri dimineata, sa provoace un accident rutier, in urma caruia doi oameni au ajuns la spital.
In fapt, tanarul, care venea dinspre Hateg, dupa cum spun politistii, in localitatea Banita, pe o portiune de drum in curba deosebit de periculoasa la stanga, dar si din cauza carosabilului umed, a pierdut controlul volanului si a lovit o alta masina- ce circula regulamentar. Nu mai putin de 3 masini au fost implicate, iar una dintre ele a ajuns in rapa din apropierea drumului national, foarte aproape de sediul Primariei din Banita, pe DN 66.
In masina de pe contrasens erau un barbat de 42 de ani din Petrila, la volan si alti doi localnici de 33 si 44 de ani, care au ajuns la Spitalul de Urgenta din Petrosani. De altfel,  doua dintre masini sunt grav avariate, in timp ce o a treia are doar o lovitura puternica, aceasta fiind lovita in timpul impactului dintre celelalte doua autoturisme. Politistii au deschis un dosar de cercetare penala, iar oamenii legii urmeaza sa stabileasca cu exactitate cum s-a intamplat.
Diana Mitrache