Parcul Avram Iancu din municipiul Vulcan va fi modernizat cu bani de la bugetul local. Este vorba de parcul amplasat în centrul vechi al municipiului Vulcan.
Edilii sustin cã deja au început lucrãrile cu “igienizare, extragerea rãdãcinilor copacilor si tãierea tuturor copacilor bãtrâni, inclusiv a celui cu ciori, pentru care este necesarã aducerea unei macarale speciale”.
În cadrul proiectului de modernizare a parcului va avea loc “refacerea aleilor prin aplicarea de pavele; refacerea în totalitate a spatiului terenului de joacã pentru copii. Împrejmuirea acestuia,  refacerea terenului, înlocuirea  elementelor care alcãtuiesc locul de joacã. Înlocuirea bãncilor. Amplasarea de mobilier stradal nou, bãnci si mese care vor permite  petrecerea timpului liber într-un mod recreativ mai ales pentru seniori, pentru bunicii si pãrintii care vor veni cu nepotii si copiii în parc. Amenajarea unui teren pentru baschet si lap-tenis.  Realizarea a 2 tarcuri special amenajate pentru câini”, aratã edilii din Vulcan.
Proiectul este de anvergurã,  orientat sã rãspundã cerintelor de recreere, miscare si petrecere a timpului în aer liber, pentru cetãtenii Vulcanului de toate vârstele. Finantarea acestui proiect este în totalitate asiguratã  cu fonduri de la bugetul local.
Cosmin BACIU