Sunt necesare angajãri la minele viabile

Circa 170 de angajãri sunt necesare la minele viabile din cadrul Complexului Energetic Hunedoara.  Pentru ca productia de cãrbune sã creascã este nevoie de personal, dar si de investitii. Prefectul judetului Hunedoara s-a aflat în Valea Jiului unde a discutat cu oficialii Complexului Energetic Hunedoara. La discutii a luat parte si Darius Câmpean, presedintele Sindicatului Muntele, care sustine cã este nevoie de angajãri la unitãtile miniere.
“Am discutat cu prefectul judetului despre activitatea Complexului, despre CCM, dar si despre necesitatea realizãrii unor angajãri. Ar fi nevoie de circa 160-170 de persoane la minele Vulcan si Livezeni”, a declarat Darius Câmpean, presedintele SIndicatului Muntele.
Având în vedere problemele specifice sezonului de iarnã, au fost purtate discutii cu primarul municipiului Petrosani, Tiberiu Iacob-Ridzi, directorul societãtii de termoficare a municipiului Petrosani precum si cu directorii Complexului Energetic Hunedoara si Termocentralei Paroseni care au  vizat analiza situatiei curente si solutiile necesare pentru  asigurarea bunei desfãsurãri a aprovizionãrii cu energie termicã a populatiei si a minelor din Valea Jiului, si continuarea functionãrii acestor obiective în conditii optime.
Monika BACIU

Advertisements

7 comentarii la „Sunt necesare angajãri la minele viabile

 • 10 ianuarie 2019 la 19:37
  Permalink

  Astia chiar au o problema cu capul ! Pai de ce dracu i-ati dat afara pe cei de la Lupeni si Lonea si nu i-ati mutat la minele viabile???
  Mizeria asta trebuie sa inceteze !!! E o bataie de joc pe fata, fara nicio jena.

 • 10 ianuarie 2019 la 19:44
  Permalink

  Da , pe langa angajari de tineri la fronturile de lucru din minerit sunt necesare si investitii la Mina Livezeni si Mina Vulcan !

 • 10 ianuarie 2019 la 19:53
  Permalink

  Pai cum sa mai pape o paine sefii ,sefii de sectoare,inspectorii,masuratorii,salaristele,informaticienele,etc…cand se mai poate trage in piept statul…

 • 10 ianuarie 2019 la 20:18
  Permalink

  Mai sunt de angaja?i pile mai nou in subteranu minelor se salut? narac bun

 • 11 ianuarie 2019 la 09:09
  Permalink

  cat mai sunt bani la bugetul statului sa se faca angajari masive

 • 11 ianuarie 2019 la 14:18
  Permalink

  De s-ar inchide toate plus termocentrala Paroseni ca sa nu mai existe voturi ale PSD-ului.Oricum carbunele il vind altii in coloniile Vulcanului si Petrosaniului iar toti se fac ca ploua pentru ca sunt VOTANTI permanenti adica toti care lucreaza la stat precum minerii si politistii si politicienii de carton si doctorii si asistentele si judecatorii si procurorii.Hai salut sa auzim numai de rele.P.S. Imi plac anonimii de mor de asta am ajuns aici ca suntem anonimi peste tot.

 • 12 ianuarie 2019 la 06:35
  Permalink

  Valter , mai lasa si pe alti sa scrie , chiar tu nu ai ce face si scrii zilnic comentarii sub diferite nume .

Comentariile sunt închise.