Dupã experientele de neuitat trãite la cele douã editii anterioare ale Carnavalului de Halloween, Consiliul Scolar al Elevilor de la Tehnologic “Retezat” din Uricani, a hotãrât sã continue traditia si a organizat, în data de 09.11.2018, pe scena Casei de Culturã, un spectacol de exceptie
În cadrul evenimentului au participat elevi din ciclul gimnazial si liceal, fiind înscrisi în concurs nu mai putin de 20 de participanti, iar alte 250 de  persoane fiind prezente în public la acest spectacol dedicat toamnei.
Toti participantii au dat dovadã de multã creativitate în realizarea costumelor si de îndrãznealã în realizare probelor de concurs care, pentru ei, au fost probe- surpriza. Cursa dovlecilor, mimeazã personajul, dovleacul muzical, dar si proba de dans tematic  realizatã pe melodia “Thriller” a lui Michael Jackson au fost doar câteva dintre probele la care au fost supusi participantii.
Misiunea cea mai grea a revenit juriului format de aceastã datã din reprezentanti ai Consiliului Elevilor care au avut sarcina de a hotãrî care au fost cele mai frumoase si creative costume  din concurs.
Locul I a fost acordat elevei Rusu Beatrice, din clasa a XI-a B care a întruchipat-o pe ,, Zâna Toamnei,,.
Locul al II-lea a fost câstigat de elevul Ciulean Rares, din clasa a VIII-a care a fost cel mai amuzant si popular personaj explicând juriului cã a ales sã se costumeze în “Elodia”.
Locul al III-lea a fost ocupat de elevul Nicoi Raul, din clasa a VIII-a B acesta înfãtisând un cowboi din filmele western.
Membrii juriului au fost: Malairos Alexandru, Stan Adela, Crãciun Bianca, Danciu Vanessa, Ghetãu Alin, Cãciulã Ciprian si Jerca Bogdan.
“Mã simt onorat cã am participat la acest minunat eveniment în calitate de presedinte al juriului si de  organizator. A fost o plãcere deosebitã mai ales cã am fost din nou înconjurat de colegi, prieteni si  profesori dragi, pe care mereu m-am putut baza si împreunã cu care am realizat o multime de activitãti extrascolare de neuitat. Doresc sã felicit în mod deosebit membrii Consiliului Scolar al Elevilor, o echipã în adevãratul sens al cuvântului care au dat în tot acest timp dovadã de multã  implicare, dãruire si pasiune, acestia  fiind coordonati de doamnele profesoare Bãrzãune Marinela (profesor de limba si literatura românã )  si Picior Daniela  (profesor de limba englezã ), diriginta  clasei a IX-a A, cãrora le multumim pentru tot ajutorul, sfaturile si sustinerea oferitã neconditionat în tot acest timp. Multumim Primãriei Orasului Uricani si Consiliului Local precum si  sponsorilor pentru sprijinul financiar  oferit” a declarat Alexandru Malairos, fostul presedinte al Consiliului Elevilor . În cadrul spectacolului, publicul a putut urmãri pe lângã probele de concurs, scenete umoristice realizate de elevii claselor a IX-a A si B sub îndrumarea  doamnei profesor de limba românã, Bãrzãune Marinela. Este vorba despre  elevii Hegedes Eliza, Pop Alexandru, Dãnesc Ionut, Crudu David si Amarandei Naomi. Momentele muzicale din spectacol au fost sutinute  de elevii Ilies Alecsia, Hegedes Eliza, Amarandei Naomi si Ghetãu Alin, în salã creeându-se o  atmosferã electrizantã. Meritã evidentiati si alti elevi care s-au implicat în buna desfãsurare a evenimentului: Roman Damaris, Magyari Maria,Tâmpu Adrian, Lenghel Roberta, Stoi Vlad, Ocutã Alexandru si Szas Lorand precum si fostii membri ai Consiliului Elevilor: Eremia Marius, Erdos Daniel si Ciubotaru Andreia. Sperãm ca aceste spectacole la care copiii participã cu mare entuziasm sã poatã fi organizate în continuare la scolile din Uricani , spre bucuria elevilor si a pãrintilor.
Consiliul Scolar al Elevilor