Incepand cu 2015, la initiativa comuna a European Microfinance Network si Microfinance Center, microfinantarea sarbatoreste, in fiecare 20 octombrie, propria Zi Europeana.

Scopul Zilei Microfinantarii Europene (ZME) este de a creste constientizarea asupra uneltei de mare putere pe care o reprezinta aceasta in lupta impotriva excluderii sociale si a somajului.

good.bee Credit este o institutie activa in microfinantarea din Romania si un membru implicat atat a European Microfinance Network cat si al Microfinance Center.

„Pentru a-si putea dezvolta cu succes activitatile, micii antreprenori din zonele rurale si urbane au nevoie de acces la servicii financiare de calitate, intr-o maniera simpla, flexibila si oportuna. good.bee Credit este institutia specializata care ii sprijina sa-si desfasoare si sa-si extinda activitatile profitabile, oferindu-le acces la micro-imprumuturi”, a explicat dl. Oleg Moraru, director operatiuni al good.bee Credit IFN SA.

Cea de-a patra editie a ZME este sarbatorita de aproximativ 20 de membri ai ambelor retele (din 11 tari europene) care sunt implicati in mai mult de 25 actiuni pe parcursul lunii octombrie. Scopul lor este acela de a sensibiliza publicul larg, factorii decizionali politici si a mass-mediei asupra impactului pe care institutiile de microfinantare le au asupra incluziunii financiare si sociale a cetatenilor europeni.

Actiunile se desfasoara sub sloganul „E=mc2”. Binecunoscuta formula are de aceasta data urmatorul inteles: E pentru incluziune Economica si sociala, antrEprenoriat, ocuparea fortEi de munca, Educatie, toate provenite de la puterea MicroCredit-ului la patrat.

good.bee Credit IFN S.A. membra a grupului ERSTE, celebreaza Ziua Microfinantarii oferind persoanelor interesate de finantare credite flexibile, fara avans, fara garantii si usor de accesat pentru investitii, capital de lucru si mixt, atat pentru producatorii agricoli, cat si micii antreprenorii din zonele rurale si urbane.

Pentru mai multe informatii, cei interesati pot intra in legatura cu reprezentantii good.bee Credit IFN SA la numarul de telefon 021.212.07.30 sau pot consulta pagina de website www.goodbeecredit.ro .

good.bee Credit IFN SA este o Institutie Financiara Nebancara inscrisa in Registrul Special al BNR, parte a grupului Erste, infiintata in 2009 avand ca obiectiv fundamental asigurarea unor servicii financiare de calitate, punand la dispozitie celor care au afaceri in derulare, dar care isi doresc sa le dezvolte, resursele financiare care le sunt necesare pentru sporirea sanselor de reusita.

Compania tinteste cu precadere clientii care se incadreaza in profilul intreprinzatorului din Romania (SRL, Producator Agricol, Intreprindere Individuala, Intreprindere Familiala, PFA etc) dornici sa isi dezvolte in mod continuu activitatea pe care o desfasoara.

good.bee Credit IFN SA a construit o retea puternica la nivel national formata din 23 centre regionale + sediul central, acoperind toate judetele tarii, avand consultanti specializati dedicati sa serveasca antreprenorii.