Societatea TRW Automotive Safety Systems, cu sediul in Timisoara, strada Macin Nr.16,  jud.Timis si punct de lucru in orasul Lupeni, jud.Hunedoara, face urmatoarele precizari cu privire la articolul aparut pe pagina: www.gddhd.ro, rubrica Actualitate, cu titlul: “Orase în moarte clinica. Si micii investitori sunt pe picior de plecare din cauza indiferentei administrative” si in mod special partea din articol “În aceste conditii, cei de la TRW Timisoara si-au exprimat disponibilitatea de a închide afacerea.”:

• Compania TRW Automotive Safety Systems nu si-a exprimat, in nici o imprejurare, intentia de a inchide afacerea in orasul Lupeni si chiar in momentul actual, face angajari pentru a intari echipa de productie locala.
  • Compania TRW Automotive Safety Systems a depus o solicitare catre primaria locala pentru rezolvarea situatiei descrise si este increzatoare ca se va solutiona in perioada urmatoare.

Apreciem pe aceasta cale ca pe viitor, orice informatie legata de compania TRW Automotive Safety Systems sa fie anterior verificata cu reprezentantii companiei pentru a nu se produce dezinformarea opiniei publice.
In speranta respectului pentru corecta documentare a materialelor de presa, va rugam sa aduceti la cunostinta opiniei publice acest drept la replica.