Bugetul municipiului Petrosani a fost rectificat. S-a mai alocat suma de 800.000 de lei pentru continuarea lucrãrilor de asfaltare a  drumului spre Dâlja.
Astfel, în baza contractului de finantare semnat la finalul anului trecut în vederea realizãrii obiectivului de investitii “Modernizare drum comunal DC 66A Dâlja Mare – Dâlja Micã, L=5245 m”, bugetul a fost majorat cu suma de 800.000 de lei pentru continuarea lucrãrilor de investitii, având în vedere posibilitãtile climaterice optime pentru efectuarea de lucrãri. Tocmai la începutul acestei  sãptãmâni, primarul municipiului Petrosani, Tiberiu Iacob Ridzi a mai fãcut o vizitã în teren.
“Lucrãrile la drumul Petrosani – Dâlja sunt avansate, astfel cã, din cei 5,2 kilometri au fost realizati 3,8 kilometri aici incluzând si stratul de uzurã. De asemenea, se lucreazã la rigole, iar dacã vremea va fi bunã este posibil ca drumul spre Dâlja sã fie asfaltat în totalitate”, a spus, luni, Tiberiu Iacob Ridzi,  primarul municipiului Petrosani.  Lucrarea este finantatã prin programul National de Dezvoltare Localã.
Monika BACIU