Gabriel Ciocârlie a fost prezentat în fata judecãtorilor de la Judecãtoria Petrosani. Pe rolul Judecãtoriei Petrosani s-a judecat cazul lui Gabriel Ciocârlie, politistul care în luna mai a acestui an a provocat un accident de circulatie si a pãrãsit locul accidentului.

Judecãtorii au decis amânarea cauzei pânã sãptãmâna viitoare, luni, când va fi judecat de completul civil.

Gabriel Ciocârlie era angajat la Ordine Publicã si este acuzat de vãtãmare corporalã gravã, pãrãsirea locului accidentului si conducere sub influenta bãuturilor alcoolice. Accidentul s-a produs în cartierul Aeroport din Petrosani, iar Ciocârlie (37 de ani) se afla în autoturismul propriu, alãturi de un prieten, Gheorghe B., de 51 de ani, si a pierdut controlul volanului izbindu-se de o dubitã parcatã regulamentar.

Când a realizat ce a fãcut, omul legii a fugit de la locul accidentului, chiar dacã prietenul lui aflat în dreapta era rãnit grav si agoniza. Un martor, sub protectia anonimatului, spune cã politistul a fugit si si-a abandonat prietenul rãnit, pentru cã era bãut.

“În jurul orei unu noaptea, politistul venea cu viteza si s-a izbit de dubitã. S-a rotit cu masina din izbiturã, a stat câteva secunde în masinã, apoi a iesit si a fugit. ªi-a lãsat colegul acolo rãnit grav, era plin de sânge si gemea. Nu s-a uitat dacã mai trãieste sau nu. A fugit, pentru cã era bãut”, a spus martorul.

Raul IRINOVICI