Dosarul în care Emil Florut, fostul director general al CEH, contestã concediera sa se mutã la o nouã instantã. A treia.
Tribunalul Hunedoara va judeca dosarul litigiului dintre Florut si Complexul Energetic Hunedoara. este decizia Judecãtoriei Petrosani, care si-a declinat competenta în favoarea instantei de la Deva.
“Admite exceptia necompetentei materiale a Judecãtoriei Petrosani. Declinã în favoarea Tribunalului Hunedoara, competenta de solutionare a cererii”, aratã solutia Judecãtoriei Petrosani. Emil Florut a ocupat functia de director general în anul 2015. Emil Florut a dat în judecatã Complexul Energetic Hunedoara, dupã ce la finalul anului 2015 a fost revocat din functia de director general în baza unei hotãrâri a Consiliului de Administratie. Florut a considerat concedierea sa o mãsurã abuzivã. Initial, dosarul a fost depus pe rolul Judecãtoriei Oradea, însã aceasta si-a declinat competenta în favoarea Judecãtoriei Petrosani, care acum si-a declinat competenta în favoarea Tribunalului Hunedoara.
Monika BACIU