13 iunie data la care se judecã insolventa CEH

Instanta de la Tribunalul Hunedoara a stabilit un prim termen de judecatã pentru datã la care se va dezbate cererea unui creditor în ceea ce priveste declararea insolventei Complexului Energetic Hunedoara.
O societate din judetul Ilfov cere insolventa Complexului Energetic Hunedoara. Arteca Jilava  solicitã instantei de la Tribunalul Hunedoara declararea insolventei societãtii energetice. Tribunalul Hunedoara a fixat termen de judecatã data de 13 iunie.  Complexul Energetic Hunedoara se aflã într-o situatie criticã. Ministerul Energiei aratã cã activul net contabil este de minus 2.071.327.883 lei. Riscul ca societatea sã intre în faliment este iminent.
“Riscul de insolventã/faliment – este cel mai mare risc cu care se confruntã societatea. Orice mãsuri de restructurare/ reorganizare s-ar implementa la nivelul societãtii, odatã cu o eventualã intrare în insolventã,  sã fie stopate”,  aratã ministerul.  Între timp, litigiul de la Înalta Curte de Casatie si Justitie a ajuns la final. Curtea Supremã a respins, definitiv, cererea de interventie depusã de Adrian Jurca, presedintele Sindicatului Noroc Bun. Dosarul insolventei se poate relua la Curtea de Apel Alba Iulia.
Monika BACIU

Advertisements

3 comentarii la „13 iunie data la care se judecã insolventa CEH

 • 7 mai 2018 la 19:05
  Permalink

  si iarasi ne intrebam cum mai functioneaza aceasta gaura neagra a economiei?

 • 7 mai 2018 la 19:50
  Permalink

  Sa se inchida carierele de lignit din Gorj ca distrung NATURA cu defrisarile din cariere si asa lignitul este un carbune inferior slab calitativ (se aducea carbune din Serbia sa ajute la ardere in Termocentralele din Oltenie , CEO) .

 • 8 mai 2018 la 16:32
  Permalink

  tirceni si rovinari polueaza zona sunt f daunatoare sanatatii ar trebui inchise

Comentariile sunt închise.