Sindicatul Muntele, o nouã întâlnire la Guvern luna viitoare

O nouã întâlnire pe tema problemelor cu care se confruntã Complexul Energetic Hunedoara va avea loc, luna viitoare, la Bucuresti, la sediul Guvernului.
Sindicalistii de la Complexul Energetic Hunedoara s-au aflat la Bucuresti, acolo unde s-au întâlnit cu unul dintre consilierii premierului Viorica Dãncilã. Întâlnirea a fost anuntatã încã de sãptãmâna trecutã, însã nu exsitã rezultate concrete, ci doar promisiunea unei noi întâlniri. S-a stabilit ca o nouã întrevedere sã aibã loc luna viitoare.
“Am fost la sediul Guvernului unde am discutat cu domnul Ciocãnelea (Radu Ciocãnelea, consilier în aparatul de specialitate al premierului Viorica Dãncilã – n.r.) unde am discutat toatã problematica CEH-ului. Întâlnirile vor avea loc lunar si am discutat toatã problematica CEH-ului, am ridicat o serie de aspecte legat de unele probleme”, a declarat Darius Câmpean, presedintele Sindicatului Muntele.  În cursul zilei de miercuri, oficialii Complexului Energetic Hunedoara au fost la o întâlnire de lucru cu acelasi consilier al premierului. Pentru societate nu existã nicio certitudine, doar discutii si întâlniri.
Monika BACIU

Advertisements

Un comentariu la „Sindicatul Muntele, o nouã întâlnire la Guvern luna viitoare

  • 6 mai 2018 la 20:13
    Permalink

    Cereti guvernului PSD – ALDE investitii la Mina Livezeni si Mina Vulcan pentru a deveni rentabila huila din valea jiului (CEH) .

Comentariile sunt închise.