Darius Câmpean: “Am vrut sã îi trezim”

Sindicalistii se vor întâlni cu reprezentantii Guvernului de câte ori este cazul pentru a rezolva problemele Complexului Energetic Hunedoara. Discutiile de la sediul Confederatiei Meridian au durat mai bine de 4 ore, timp în care, oficialii Guvernului au luat la cunostintã care sunt  problemele societãtii energetice.
“Din partea Guvernului a fost Radu Ciocãnelea, ministru pe probleme de energie si resurse din partea prim-ministrului, a fost domnul secretar de stat Visan, presedintele Consiliului de Administratie, directorul general al CEH si directorul economic al CEH. Alãturi de noi, cei din Biroul Executiv al Sindicatului Muntele a fost si Cristian Istoc de la termocentrala Mintia si Ion Popescu, presedintele Confederatiei Meridian. Astãzi se dã solutia ANRE în ceea ce priveste serviciile de sistem. Pentru toate celelalte probleme, SIEG, probleme legate de prelungirea acordãrii  ajutorului de stat cu productie pentru Lupeni si Lonea, problemele legate de platã contributiilor si virarea  acestora cãtre bugetul de stat,  problemele legate de managementul companiei si cele legate de CCM ne vom întâlni pe data de 3 mai la sediul Guvernului cu domnul Ciocãnelea si cu cineva din partea Ministerului Energiei. E un pas important pentru cã toate probleme acestea ajung sã fie spuse, direct, chiar de noi la Guvern”,  a declarat  Darius Câmpean, presedintele Sindicatului Muntele.  Sunt probleme grave cu care se confruntã societatea energeticã, iar sindicalistii sustin cã au recurs la proteste pentru a trezi conducerea CEH din visare.  “Noi, sindicatele, am vrut sã îi  trezim (pe cei din conducerea  CEH-n.r.), visau. În mod clar din ce ne-a spus domnul Ciocãnelea putea fi evitat si episodul cu CFR, putea  fi evitat si episodul cu Transgaz.  Am ridicat problema investitiei de la mina Livezeni care este o investitie rãmasã în urmã, problemele legate de conformarea de mediu de la Mintia. Guvernul, prin domnul Ciocãnelea, a transmis cã are  nevoie de energia produsã în cele douã termocentrale si de cãrbunele produs în cele patru unitãti miniere. Este un produs extrem de important”,  a mai spus sursa citatã.  Urmãtoarea întâlnire va avea loc  la Bucuresti, la sediul Guvernului în data de 3 mai.
Monika BACIU

Advertisements

5 comentarii la „Darius Câmpean: “Am vrut sã îi trezim”

 • 25 aprilie 2018 la 19:49
  Permalink

  Minerii doresc investitii la Mina Livezeni si Mina Vulcan pentru a deveni rentabila huila din valea jiului !

  Răspunde
 • 25 aprilie 2018 la 21:01
  Permalink

  Adica s-a spus si s-a aflat ceea ce se stia de catre toata lumea. Si s-a hotarat nimic ca de fiecare data.
  Bravo. Prosteala continua !

  Răspunde
 • 25 aprilie 2018 la 21:24
  Permalink

  Ce e bine ,ca ati facut poze.Voi chiar nu mai aveti rusine.

  Răspunde
 • 26 aprilie 2018 la 00:07
  Permalink

  Abureala ieftina, care nu mai prosteste aproape….pe nimeni! In poza, in prim plan se pare ca este seful PSD Hunedoara, tractoristul Nistor, care este de fapt groparul moral al mineritului din Valea Jiului!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.