Autoritãtile locale de la Vulcan achizitioneazã servicii de dirigentie de santier pentru construirea unui punct termic la cãminele sociale din localitate. Valoarea estimatã a contractului este de 6.168.56 lei fãrã TVA.
Blocul social din Vulcan nu a fost dat în folosintã tocmai din cauza problemelor privind încãlzirea. Între timp au fost stabilite si criteriile privind repartizarea locuintelor, dar si chiriasii. Autoritãtile locale mai trebuie sã rezolve câteva neajunsuri, iar apoi imobilul va fi dat în folosintã. Edilii apreciazã cã undeva în primãvara acestui an vor fi remediate toate problemele.
“Pânã în februarie lucrãm  la punctul termic si în martie inaugurãm locuintele”, spunea, în urmã cu câteva sãptãmâni, Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.
Lucrãrile la acest bloc au pornit în luna decembrie a anului 2015 si întreaga clãdire a fost reabilitatã. În 11 decembrie 2017, era termenul de predare al lucrãrii, însã, acesta a fost devansat, deoarece mai sunt lucrãri de efectuat pânã când se va face receptia finalã. În zona Dincã, încã douã imobile urmeazã a fi reabilitate si transformate în blocuri de locuinte sociale. Edilii încearcã astfel sã rezolve problema locuintelor din localitate.
Monika BACIU