Moartea unui bãrbat, în plin centrul Petrosaniului, dupã ce a cãzut în cap de la 10 m înãltime, îi pune, pe cei care se ocupã de domeniul public, sã ia mãsuri.  Nu este singura portiune unde  existã un real pericol de prãbusire în albia unui pârâu, iar parcul pensionarilor, fiind un loc extrem de aglomerat trebuie sã fie si sigur. Cei de la Apele Române spun cã administrarea acelui parc apartine de domeniul public al orasului, iar ca sã evite pe viitor astfel de incidente, primarul Tiberiu Iacob Ridzi vorbeste de posibilitatea de a limita accesul oamenilor spre albia apei.
„E un eveniment regretabil ceea ce s-a întâmplat. O sã luãm legãtura si cu cei de la Apele Române, pentru cã eu cred cã mai sunt câteva zone ale pârârului Maleia, unde oamenii pot ajunge în apã din cauza unor astfel de accoidente si vrem sã luãm mãsuri, ca sã limitãm astfel de cazuri nedorite ”, a precizat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.
Primarul vorbeste despre parcursul acestui pârâu, pânã spre zona pietei, unde iar ar fi un loc periculos, de unde lipsesc parapetii. Vor fi verificate aceste zone si vor fi montati parapeti, ori va fi limitat accesul oamenilor în apropierea albiilor respective. Asta, dupã ce un bãrbat a murit, sãptãmâna trecutã, dupã ce s-a aplecat sã îsi ridice telefonul mobil si a alunecat în gol.
Diana Mitrache