Parte din consilierii liberali de la Lupeni si-au fãcut un obicei de a vota contra unor proiecte care vizeazã dezvoltarea comunitãtii. Si în sedinta de marti, consilierul liberal Stefan Pãscut este acuzat cã nu a sustinut proiectul prin care spitalul municipal din Lupeni va primi 3,7 milioane de lei.
“Consilierul PNL Stefan Pãscut s-a opus pentru a doua oarã proiectului care aduce Spitalului Municipal Lupeni, 37 miliarde lei vechi. Probabil, domnul consilier a uitat pentru ce la trimis comunitatea în Consiliul Local si tine cont doar de directivele PNL-ului de a se opune tuturor proiectelor mele, ignorând  faptul cã acestea sunt pentru dezvoltarea orasului si bunãstarea cetãtenilor. Eu însã voi continua sã initiez si sã propun spre aprobare tot mai multe proiecte care au ca scop dezvoltarea, modernizarea municipiului nostru si bunãstarea cetãtenilor”, spune Lucian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni.
În ultima perioadã, liberalii se pare cã si-au fãcut un obicei din a respinge proiectele de hotãrâre initiate de primarul Lucian Resmeritã, fãrã a tine cont de interesul cetãteanului.