Politica l-a bãgat în datorii

Fostul primar a rãmas cu o datorie de 600 de lei cãtre furnizorul de electricitate si a fost actionat în judecatã. Fost primar al localitãtii Aninoasa, Ilie Botgros, a fost executat silit pentru o datorie cãtre  societatea de distributie a energiei electrice.
Botgros s-a folosit în campania electoralã de stâlpii de iluminat pe care si-a amplasat materialele electorale si dupã ce a pierdut alegerile n-a mai plãtit. Botgros era presedintele PDL la acea vreme si a candidat din partea Uniunii Social Populare iar USP Aninoasa a dispãrut, dar Botgros a rãmas cu datoria de peste 600 de lei cãtre Enel. A recunoscut datoria pe care o are dat fiind faptul cã era seful USP, dar a mai sustinut cã n-a primit factura si din acest motiv nu s-a achitat de obligatie. Imediat dupã ce a fost dat în judecatã, în urmã cu patru luni, fostul primar al Aninoasei s-a angajat sã achite suma împreunã cu fostii USP-isti, însã n-a mai fãcut acest lucru.
Prin urmare, debitorul n-a mai renuntat la actiunea de judecatã si a trecut la executarea silitã, cerere admisã de Judecãtoria Petrosani.
Maximilian Gânju