Soarta Policlinicii de la Petrosani, se decide astãzi, când judecãtorii de la Curtea de Apel Alba vor lua o decizie vizavi de contestarea solutiei date de CNSC de continuare a procedurii de licitatie.

“Noi am primit decizia Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor, care ne-a dat dreptate nouã, dar firma care a fãcut contestatia a mers mai departe si a atacat în instantã decizia CNSC. Acum sperãm ca hotãrârea instantei  de la Curtea de Apel Alba Iulia sã fie favorabilã autoritãtii publice locale”, ne-a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul Municipiului Petrosani.

În cazul în care magistratii de la Curtea de Apel Alba nu vor avea aceeasi decizie cu reprezentanti CNSC, întreaga procedurã de lictatie a proiectului care vizeazã reabilitarea si dotarea ambulatoriului cu aparaturã medicalã

performantã, va trebui reluatã.

În aceastã situatie, lucrãrile vor întârzia foarte mult, în timp ce Policlinica de la Petrosani are nevoie stringentã mãcar de reparatii minime. Firma care a câstigat licitatia este din Valea Jiului, Masa Adrigela, iar cea care contestã rezultatul este din Craiova.

Luiza Andronache