Anchetã de la Petrila încã este în desfãsurare. Reprezentantii ITM Petrosani se afla în dificultate în ceea ce priveste finalizarea anchetei de la mina Petrila, în urma accidentului care a avut loc în datã de 18 iunie a acestui an. Potrivit reprezentantilor ITM de la dosar lipseste o piesã foarte importantã.

“Nu putem finaliza anchetã pentru cã nu avem certificatul medico-legal al lui Danut Codreanu, cel care a decedat în urma accidentului. Cu ªerban am reusit sã vorbim însã nu am putut sã îi luãm declarative scrisã pentru cã încã este la spital”, a declarat Ileana Bodea.

Potrivit sursei citate, cei de la Bucuresti întârzie cu certificatele medico-legale.

“Existã cazuri în care cei de la Bucuresti trimit certificatul medico-legal chiar si cu sase luni întârziere. Noi am vorbit cu colegii de la ITM Bucuresti si i-am rugat sã ne ajute sã urgenteze lucrurile pentru cã certificatul medico-legal este absolute necesar pentru solutionarea anchetei”, a mai precizat sefa ITM Petrosani.

La Mina Petrila a avut loc un accident de muncã în 18 iunie. În urma acestui incident un miner si-a pierdut viata, iar unul a fost rãnit. Cãtãlin Serban se afla internat si la aceastã orã la spitalul Sf. Ion din capitalã.

Raul IRINOVICI