La sfarsitul saptamanii trecute, pe Bld-ul Tudor Vladimirescu din municipiul Lupeni, in fata Cinematografului Cultural a fost montata o cupola de umbrele multicolore. Acoperisul multicolor a fost instalat pe un parteneriat public- privat intre Primaria Municipiului Lupeni si o firma privata si este format dintr-o perdea de aproape 200 de umbrelute colorate suspendate, formand un adevarat culoar multicolor care creeaza o atmosfera deosebita.
Traditia umbrelutelor colorate a aparut in vara anului 2013, cand pe strazile din Portugalia au aparut sute de umbrelute colorate suspendate. Acest trend a fost promovat cu repeziciune si in marile orase din Romania .
Primarul Lucian Resmerita: Asa cum am promis in campanie, una din cele mai importante preocupari ale mele va fi cresterea gradului de confort al cetatenilor si transformarea municipiului Lupeni intr-un oras turistic cu nivel ridicat de atractivitate pentru turistii care ne viziteaza.
La sfarsitul saptamanii trecute, pe baza un parteneriat pulic- privat Primaria Municipiului Lupeni a pus la dispozitie unui grup inimos de tineri oameni de afaceri, terenul de pe Bld-ul Tudor Vladimirescu, din fata Cinematografului Cultural, fara alte costuri suplimentare pentru primarie , pentru a fi amplasata o cupola de umbrelute multicolore asa cum am intalnit in marile orase din tara: Bucuresti, Timisoara, Arad. Acoperisul vesel colorat va conferi o atmosfera de poveste,crescand gardul de atractivitate al zonei pietonale de aici.
Sunt sigur ca acoperisul multicolor va aduce zambetul pe chipul trecatorilor, intrucat pe langa faptul ca ei se vor putea adaposti aici la umbra, ferindu-se de temperaturile ridicate ale verii, sau de ploaie in zilele ploioase ,zecile de umbrelute viu colorate vor aduce si o stare de bunadispozitie.
Tinerii care fugeau pana acum la Timisoara sau Bucuresti pentru o poza cu cei dragi sau un selfie cu umbrelutele, se vor putea astfel bucura la Lupeni de frumusetea curcubeului oferit de umbrelutele multicolore .
Astfel de initiative care vor contribui la infrumusetarea localitatii noastre vor continua.