Lucian Resmeritã, atent la lucrãrile de pe santierele din Lupeni

Prezenta primarului Lucian Resmeritã pe santierele din Lupeni a devenit deja una obisnuitã atât pentru constructori cât si pentru locuitori Cum de ritmul desfãsurãrii lucrãrilor depinde incadrarea în garficele de finalizare a proiectului, primarul Lucian Resmeritã supravegheazã cu atente modul de desfãsurare a acestora.

Astfel, primarul municipiului Lupeni poate fi întâlnit zilnic în locurile unde îsi desfãsoarã activitatea muncitorii. Ultima aparitie a edilului a fost În Cartierul Viitorului si zona CAP, acolo unde în prezent se deruleazã ample  lucrãri  de reabiliatre a infrastructurii, lucrãri de demolare a constructiilor care nu respectã legea si afecteazã imaginea orasului, precum si operatiuni de salubrizare  a zonei astfel cã la finalizarea acestui proiect, aici va fi unul din cele mai moderne cartiere din Lupeni. „Sunt prezent si astãzi în Carierul Viitorului împreunã cu echipa mea de specialisti din cadrul primãriei , pentru a verifica ritmul de desfãsurare a lucrãrilor pentru cã de aceasta depinde încadrarea în garficul de finalizare a acestui proiect, respectarea proiectului asa cum a fost prezentat constructorului  dar verificãm cu atentie si calitatea lucrãrilor, pentru cã ne dorim ca aici sã avem un cartier modern, european dar a cãrui utilitate sã fie  de duratã îndelungatã”,  a spus primarul Lucian Resmeritã.

Advertisements

2 comentarii la „Lucian Resmeritã, atent la lucrãrile de pe santierele din Lupeni

 • 17 iulie 2017 la 08:11
  Permalink

  Salutare sclavilor,
  In sfarsit un articol corect, adevarat 100%. M-am apucat sa asfaltez Lupeniul, pentru ca normal exact cum era pe vremea lui raposatul sloganul „nici o masa fara peste” asa este si acum „nici o lucrare publica fara sa mance si gura lui Nic Fisic ceva”…dar sa revenim la mioarele noastre, m-am apucat sa asfaltez Lupeniul si asa este sta domn primar sta ca vulturul cu ochii pe mine, domne nu termin bine o straduta ca intinde mana dupa plic, atata vigilenta nu am vazut de mult, cum pui 2-3 borduri, pac, intinde mana dupa plic…pana la urma o sa-i virez parandaratu’ in cont ca deja ma costa prea mult plicurile astea.

 • 17 iulie 2017 la 23:37
  Permalink

  cine a scris articolul? Resmerita? Lucreaza si in weekend?

Comentariile sunt închise.