Ocupantele primelor douã pozitii, Inter Petrila si Hercules Lupeni, au punctat de zece ori, în total , în portile adversarilor, continuând „lupta la baionetã” pentru titlul de campioanã a judetului Hunedoara.

Jiul Petrosani a reusit un rezultat bun, 1-1 în deplasare la Metalul Criscior, golurile fiind marcate de Pãduraru si Bãlutã.

Retezatul Hateg îsi mentine pozitia în clasament dupã victoria cu 1-0 (gol Fabian Pop) în dauna celor de la Soimul Bãita, antrenor Flaviu Itul, a revenit de la A.S.S. Orlea, unde antreneazã în paralel cu echipa de la Hateg.

Lupta pentru locul 1 se duce în continuare între locul 1 si locul 3 fiind de sase puncte.

FÃRÃ MILÃ

Hercules Lupeni a demonstrat încã o datã cã îsi respectã statutul de echipã de top la nivelul Ligii a IV-a, netinând cont de agonia unui adversar aflat pe ultimul loc nici de… Vinerea Mare, când s-a jucat meciul.

Bara lui I. Rosian din minutul 10 si sutul formidabil, de la 40 m, expediat de M. Filip în min. 13 anuntau clar ceea ce avea sã se întâmple pânã la final, încasarea unei jumãtãti de duzinã de goluri de cãtre Minerul Uricani. Dacã mai solicitãm si ocaziile lui I. Rosian (min. 30) si Firan (min. 38), barele lui M. Filip (min. 70 si 83), ocaziile lui M. Pop (min. 71) si Bãcãran (min. 85), ne putem face o impresie clarã despre diferenta de valoare dintre cele douã echipe, Uricaniul având, poate scuza faptului cã foloseste permanent o echipã cu 7-8 juniori în teren. În rest, joc frumos, Hercules Lupeni respectându-si statutul de campioanã en titre, mereu în cãutarea golului si cu poftã de joc.

Hercules Lupeni – Minerul Uricani   6-0 (2-0)
Hercules Lupeni (antr Dan Voicu): Kiorean – Ciorâia (min. 62 Negrea), Cismasiu, A.Rosian, Ciocârlan – Harangozo, Filip, Firan (min. 46 Pescar), I. Rosian(min. 71 Samoilã),  – R. Moldovan (min. 46 Bãcãran), M. Pop.
Minerul Uricani (antr. Tr. Câmpean):  Tr. Câmpean (min. 46 Beleni) – Proteasa (min. 46 Dumitru), Erdos, Tulpea, Grecui – Mavroian, Suvac, Scurtu, Grecu – Oprita, Tâmpu.
Au marcat: I. Rosian de la 5 m, I. Rosian de la 4 m, Ciorâia din 3 m, din pasa lui M. Pop,  Firan din 3 m, dintr-o actiune personalã, Bãcãran dupã o combinatie cu M. Filip, Cipr. Pescar din 2m.
Arbitru: Cristi Bumb – Bãcia
Obs. AJF.: Grigore Macavei – Deva
Spectatori: 400

GOLURI DIN TOATE LINIILE

Inter Petrila a demonstrat si în acest meci cã are o echipã valoroasã, echilibratã, bine asezate în teren, care poate aduce bucuria golului din orice compartiment. Astfel, au marcat din linia de mijloc, Horvath si Bg. Matei din atac, Adr. Dolha sau din apãrare Adi Câmpean, echipa câstigând la pas, în care scorul deschis de oaspeti nu a fost decât un foc de paie, gazdele egalând dupã numai un minut! Atmosferã excelentã, destul de multi spectatori – chiar din Danemarca si Franta! –, arbitraj ireprosabil, iatã câteva ingrediente care au dus la un  spectacol de bunã calitate cu liderul Inter Petrila în mare formã.

11-1

Inter Petrila – Aurul Brad 4-1 (2-1)
Inter Petrila (antr. Avr. Moldovan):
Haring – Perse, Agapi, Câmpean, I. Androne – Bg. Matei, Horvath, Drãgoescu, Kalai – Duma, Ad. Dolha
Aurul Brad (antr. Alin Gomoi): Ilea – Vurdea, Costar, Filipas, Miclean – Deak, Leaka, Sorca, Corinda – Talpas, Al. Lup
Au marcat: 0-1 Talpas din 3 m din pasa lui Vurdea; 1-1 Horvath pe contraatac, 2-1 Bg. Matei „bombã„ de la 18 m; 3-1 Câmpeanu cu capul din contra lui Kalai; 4-1 Ad. Dolha sut puternic de la 12 m.
Arbitru: Robert Chintã – Lupeni
Obs. AJF.: Toni Sedecaru
Spectatori: 300

GENU TUTU