Cupa Parâng, editia a II-a

Cupa Parâng ajunge la a doua editie. La sfârsitul acestei sãptãmâni, în statiunea montanã Parâng va avea loc cea de-a doua editie a Cupei Parâng.

Consiliul Local a alocat suma de 2.600 de lei pentru organizarea evenimentului.  “Pentru a putea organiza în bune conditii cea de-a II-a editie a Cupei Parâng, care se va desfãsura în data de 04 februarie 2017, pe pârtia A, concursul de schi alpin pentru copii si adulti se va desfãsura pe zece categorii de vârstã. Scopul acestei  competitii este de a atrage un numãr cât mai mare de turisti în zona Parâng, de a încuraja practicarea acestor sporturi si de a promova potentialul turistic al acestei zone. În acest sens, având în vedere importanta acestui eveniment sportiv pentru comunitatea localã, fiind un concurs mult asteptat de pasionatii sporturilor de iarnã, propun implicarea Consiliului Local în organizarea acestor manifestãri în calitate de coorganizator si alocarea din bugetul local a sumei de 2.600 de lei”, aratã Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.

Suma este necesarã pentru achizitionarea cupelor, medaliilor, diplomelor ce vor fi oferite participantilor precum si pentru afisele pentru promovarea competitiilor.

Monika BACIU

Advertisements

Un comentariu la „Cupa Parâng, editia a II-a

  • 30 ianuarie 2017 la 09:51
    Permalink

    Succes !

Comentariile sunt închise.