Campania „Premiantii fãrã premii” continuã sirul sãptãmânal al întâlnirilor cu oameni faini. Pentru sâmbãta aceasta am ales un jurnalist hunedorean pe care l-am rugat sã accepte invitatia noastrã pentru a-i spune „Multumesc!”.

Gestul de apreciere a eforturilor celorlalti, de omagiere a unui om pe care îl respectãm, reprezintã manifestarea superioarã a consideratiei. Dacã toate acestea mai au loc si în spatiul public, atunci asistãm la o sãrbãtoare a bucuriei  si a respectului. Vã adresãm invitatia de a vã vedea sâmbãtã în centrul Devei cu reporterul Ada Beraru.

Când am pornit acest drum istovitor al campaniei de fatã, în octombrie 2013, sporadic se prezentau în presã cazurile oamenilor frumosi care trudesc pentru societatea în care trãim. Astãzi, asistãm cu bucurie la faptul cã presa rezervã spatii tot mai ample pentru exemplele positive pe care le prezintã publicului propriu.

Ada Beraru, alãturi alti câtiva jurnalisti, putini la începuturi, a fãcut permanent o presã pozitivã prin care a cãutat frumosul din jurul nostru pentru a-l oferi înapoi lumii. Fãrã sã-si propunã acest lucru, invitata noastrã, a dumneavoastrã de acum, a oferit protagonisti acestei campanii. Nu este singura, trebuie sã recunoastem acest fapt, dar astãzi, vã propunem sã ne vedem cu ea, sã-i aflãm povestile profesionale, zbuciumul din spatele materialelor de presã, bucuriile trãite pe teren, iar noi sã-i spunem cã aprecime strãdania ei.

Prin materialele realizate, jurnalistul Ada Beraru transmite fortã, o fortã a frumosului întâlnit la oamenii mai putin vizibili, acel frumos care construieste si tine vie lumea în care trãim. Pentru exemplul de dãruire în folosul oamenilor, pentru întreaga sa carierã, vã propunem sã ne întâlnim cu ea si sã-i spunem cã-i multumim pentru ceea ce ne oferã. Sâmbãtã, 6 august 2016, ora 11.00, doamnisoara Ada Beraru vine sã o întâlnim. Aveti ocazia sã o priviti în ochi, sã-i spuneti o vorbã caldã si sã fiti parte dintre cei care îi vor multumi oficial printr-o diplomã si un buchet de flori venind în fata statuii lui Decebal din centrul Devei.

Initiatorii campaniei “Premiantii fãrã premii”