(P.E) Sustinut pentru un viitor mai bun

Sustinut si pe retelele de socializare. Candidatul independent la functia de primar al municipiului Vulcan, Dan Marinescu, are foarte multi sustinãtori în mediul online si pe retelele de socializare. Acest lucru nu poate decât sã-l facã sã fie si mai hotãrât în campania electoralã tocmai pentru a arãta locuitorilor municipiului Vulcan care îl sprijinã cã face tot ceea ce îi stã în putintã pentru a nu-i dezamãgi.

„Este adevãrat si eu sunt plãcut surprins de efectul mesajului meu cãtre Vulcaneni. Am iesit si am spus „Si tu esti primar, pentru cã forta sta în cetãteni nu în politicieni. La Vulcan voteazã inteligent, un primar independent”, dupã care Facebookul s-a umplut cu poza mea de profil din partea sustinãtorilor. Nu pot decât sã le multumesc pentru sustinerea si încurajãrile oferite în timpul acestei campanii fãrã de care nu puteam merge înainte. Însã ei au înteles cã împreunã schimbãm Vulcanul si asta vreau sã facem prin unitate în diversitate fãrã urã si dezbinarea care a fost pânã acum între vulcaneni”, a declarat candidatul independent la functia de primar al municipiului Vulcan, Dan Marinescu. Mai mult decât atât Marinescu îndeamnã pe toti cetãtenii cã în datã de 5 iunie sã îsi exercite dreptul constitutional sis a meargã în numãr cât mai mare la vot indifferent de alegerea pe care o au.

“Îi îndemn pe toti sã vinã la vot indiferent de optiunea pe care o au, iar sustinãtorilor mei le spun cã Duminicã pe 5 sã voteze pozitia 5!”, a mai precizat sursa citatã.

Monika BACIU

Advertisements