(P.E) Cristian Resmeritã: “Pe primul loc oamenii!”

Oamenii sunt cei mai importanti pentru Cristian Resmeritã, politicianul care face doar  promisiuni ce sunt  transformate în fapte. Cristian Resmeritã si-a construit cariera în jurul unui crez propriu, si anume ,,Pe primul loc oamenii”. Acestea au fost cuvintele care l-au însotit în întreaga carierã de deputat si cu care a pornit acum la drum spre fotoliul de primar al municipiului Lupeniul.

Vorbele lui Cristian Resmeritã s-au transformat în lucruri palpabile. Mãrturie stau lucrãrile care au avut loc în cel mai vechi cartier al municipiului Lupeni, cartierul Stefan. Astfel s-a întâmplat si cu proiectul de   reconstructie a zidului de sprijin si lãrgirea la douã benzi a drumului care duce în cel mai vechi cartier al Lupeniului, Cartierul Stefan. Întrucât acest proiect pãrea aproape irealizabil pentru locuitorii de aici, datoritã gradului mare de complexitate al lucrãrilor, odatã fãcutã promisiunea, deputatul a fãcut toate demersurile necesare si împreunã cu administatia localã în primãvara acestui an au demarat lucrãrile de reabilitare a drumului. Într-un timp destul de scurt proiectul a prins contur si în prezent locuitorii de aici sunt beneficiarii unui drum nou.

“Nu pot decat sã îmi exprim bucuria, pentru cã am reusit si de aceastã datã sã îmi duc la bun sfârsit promisiunea fãcutã cetãtenilor din Cartierul Stefan, a fost un proiect destul de dificil de realizat datoritã gradului ridicat de complexitate a lucrãrilor care a fost necesar sã fie executate, acesta este o parte din ceea ce ne-am propus sã facem pentru locuitorii din aceastã  parte a orasului, urmeazã ca din toamna acestui an, Societatea Apa Serv SA sã înceapã lucrãrile de introducere a canalizãrii si apoi vor fi finalizate  lucrãrile de asfaltare pe întreaga cale de acces în zonã”, a declarat Cristian Resmeritã, candidatul PSD la Primãria municipiului Lupeni. Cristian Resmeritã are un program în care în centrul atentiei se aflã cetãtenii din Lupeni.

Monika BACIU

Advertisements