Un celebru pictor spaniol, Francisco Goya, lansa, in urma cu vreo 200 de ani, un avertisment care a marcat istoria umanitatii: “somnul ratiunii naste monstri”. Parafrazand celebrul citat in “somnul natiunii naste bufoni”, cititorilor nostri, care sunt mai destepti decat cititorii lor, le oferim niste imagini surprinse din activitatea “ marelui” politician Mircia Muntean, celui care mai nou i se spune “ bufonul politic”.

Deva se pregateste de bairam! Locuitorii din Deva sunt extrem de fericiti ca vor scapa de aceasta “ masea stricata”, recte Mircia Muntean, care in ultimii ani nu a facut altceva decat sa isi bata joc de ei, si sa ii minta ca le va fi bine. Evident, mai bine i-a fost doar “ bufonului politic”, iar acum viseaza ca hunedorenii il vor promova la sefia Consiliului Judetean. O persoana cat de cat decenta, care stie ca timp de patru ani nu numai ca nu a facut nimic pentru locuitorii din Deva, dar a ajuns sa-i umileasca profitand de faptul ca, vremelnic, se ocupa de administrarea orasului,

si-ar baga coada intre picioare si s-ar ascunde vreo patru ani. Mircia Muntean insa, alaturi de gasca de tradatorii stransa in UNPR, vrea ca oamenii sa-l felicite, ba mai mult, sa-l promoveze. Aiurea! “ Bufonul politic” o fi tras ceva de calitate la lansarea de la Petrosani pe acordurile imnului gay “I will survive” si inca nu si-a revenit….Locuitorii din Deva mai au de asteptat pana in 10 iunie ca sa scape de Mircia Muntean si sa se puna pe chefuit. Sa speram ca vor scapa toti hunedorenii de acest “bufon politic” si ca il vor trimite acolo unde ii e locul, adica la groapa de gunoi a politicii! Sa sarbatorim toti nu numai  devenii….

Marius MITRACHE