Sunetele ciudate, inregistrate si in Hunedoara

Sunetele ciudate care au starnit controverse in intreaga lume au fost semnalate si in judetul Hunedoara. Un barbat a inregistrat aceste sunete in apropierea municipiului Hunedoara si a postat filmarea pe site-urile televiziunilor centrale, asa incat intreaga tara sa poata fi martor al acestui neobisnuit  fenomen care a starnit numeroase controverse.

Sunetele par sa vina de nicaieri, intr-o zona in care nu se afla nimic ce ar putea sa le produca. Discutiile aprinse despre acest neobisnuit fenomen au aparut la inceputul lunii martie 2012, cand numeroase persoane din SUA, Canada, Rusia sau Europa au auzit sunetele misterioase, unele atat de puternice incat nu puteau dormi.

S-au gasit persoane care au asociat zgomotele cu apropierea Apocalipsei sau cu intoarcerea lui Isus, iar altii l-au asemanat cu „plansul” planetei, care ar vrea sa ne atentioneze asupra raului pe care i-l face omenirea.

Oamenii de stiinta au, insa, explicatii mult mai plauzibile. Profesorul de fizica Jean-Pierre St. Maurice, de la Universitatea Saskatchewan a spus ca ar fi vorba de zgomot electromagnetic emis de aurore sau de centurile de radiatii.

Carmen Cosman

Advertisements

Un comentariu la „Sunetele ciudate, inregistrate si in Hunedoara

  • 24 mai 2012 la 06:50
    Permalink

    ce mare tarasenie ? sunt sunetele de indignare si revolta ale pamantului ca este obligat sa tina ,,in spate” fel de fel de agramati,ipocriti, impostori,escroci,tarfe,…o lume mizera si cu dragoste de satana.

Comentariile sunt închise.