Ioan Rus – candidatul USL la primarie

In sfarsit, s-a decis, definitiv! PSD-istul Ioan Rus este, oficial, candidatul USL la fotoliul de primar al municipiului Petrosani. Adica, principalul contracandidat al actualului primar, Tiberiu Iacob – Ridzi. Astazi, acesta s-a aflat la Deva pentru a primi “girul” din partea factorilor de decizie judeteni, inclusiv pentru lista de consilieri locali ce urmeaza a fi depusa la Petrosani din partea respectivei aliante politice. In paranteza fie spus, in afara de Ioan Rus, pe lista nu a mai fost trecut niciunul dintre

actualii consilieri locali proveniti din partea PSD. Adica nici Doina Popescu, nici Robert Hummel, nici Florin Boboc si nici Ion Hortopan. “In Petrosani, spre deosebire de alte localitati din Valea Jiului, PSD si PNL vor merge impreuna, mai exact, vor avea o lista comuna de candidati. In urma unor negocieri a fost stabilita si lista definitiva a candidatilor cu care vom merge in alegeri. Vor fi si unele surprize pentru ca avem nume “grele” pe lista, dar, cel mai important, este ca singurii care vor avea de castigat vor fi locuitorii municipiului, in cazul in care vor vota candidatii  propusi de noi”, a declarat Costel Postolache, primvicepresedinte PSD Petrosani. Lista candidatilor USL urmeaza a fi depusa la Biroul Electoral de Circumscriptie Nr. 6 Petrosani in zilele urmatoare.

Mircea Nistor

Advertisements

17 comentarii la „Ioan Rus – candidatul USL la primarie

 • 26 aprilie 2012 la 23:17
  Permalink

  Ioan Rus a dormit in parlament cand a fost parlamentar NU a facut nimic pentru Valea Jiului iar PSD-ul a girat incopetenta primarului David si viceprimarul Racoltea in perioada 2000-2004 si atunci nu era nici criza mondiala dar ei nu au modernizat Petrosaniul asa cum a facut actualul primar PDL Tiberiu Iacob Ridzi.

 • 27 aprilie 2012 la 04:04
  Permalink

  @Petroseneni.Sa-ti spun ce nu a facut Ioan Rus in Parlament.NU a votat taierea salariilor,NU a votat impozitarea pensiilor,NU a votat taierea indemnizatiilor pentru mame si as putea sa continui sa vezi diferenta(sa vada oamenii diferenta ca tu oricum nu o vezi)intre Monica Ridzi (PDL) care a votat toate aceste taieri si un om care si-a respectat oamenii care l-au trimis in parlament.Reabilitarea retelei de apa,Scoala generala Avram Stanca,Piata centrala sunt doar cateva lucruri facute in perioada 2000-2004,CAND NU ERAM IN UNIUNEA EUROPEANA.

 • 27 aprilie 2012 la 04:17
  Permalink

  Domnule presedinte membrii de partid ai PSD Petrosani sunt alaturi de dvs.

 • 27 aprilie 2012 la 06:04
  Permalink

  Victima sigura.

 • 27 aprilie 2012 la 06:15
  Permalink

  c u asemenea candidat sa le fie rusine celor de la USL Petrosani. Un mort nu poate sa conduca un municipiu. E inca o dovada ca nistor si rus s-au vandut PDL si lui Ridzi. ruasine usl….

 • 27 aprilie 2012 la 08:14
  Permalink

  5 voturi maxim o sa adune

 • 27 aprilie 2012 la 08:57
  Permalink

  @ alina. Costel Postolache gira marirea salarile minerilor in 2001,2002,… cu 2% sau 4% si atunci in lume nu era criza economica. Costel Postolache sa invartit pe la sindicate acum prin politica (PSD (USL)si se da preocupat de bunastarea cetatenilor ascuzandu-se dupa o lista de partid pretizand ca este iubit de mineri,din contra minerii il urasc. Ce procupati de bunastarea cetatenilor se da si traseistul politic Hortopan la pensionari sau oltenul cu frunte incruntata Dacian Ciodaru la studenti dar ei o duc bine mersi sunt bogati cu masini luxoase de parca nici nu a fost criza,ce bine este sa ai burta plina iar in presa sa te dai lovit de grija oamenilor.

 • 27 aprilie 2012 la 10:23
  Permalink

  NICI FATA NU L AJUTA …NICI ACTIVITATEA ANTERIOARA DE MINA MOARTA IN PARLAMENT….SI MAI ALES ASOCIEREA CU POSTOLACHE NU L AJUTA DE LOC

 • 28 aprilie 2012 la 10:12
  Permalink

  Stati linistiti petrosaneni ca tot RIDZI va iesi primar. Nu are nici o sansa Rus in fata lui Ridzi. RUS nu a facut nimic in mandatul lui de parlamentar pentru VALEA JIULUI,dar Ridzi a mai facut cate ceva. Ne trebuie un primar tanar,puternic,nu un Pensionar!!

 • 28 aprilie 2012 la 10:15
  Permalink

  Eu nu as mai candida domnule Rus,sa ma fac de rusine in fata propriului partid(COALITIE),sa iau la alegeri 10-12% procente.

 • 28 aprilie 2012 la 16:22
  Permalink

  Lacatas Zoltan- primar in Petrosani!

 • 28 aprilie 2012 la 17:48
  Permalink

  Se aude ca primarul Tiberiu Iacob Ridzi va fi arestat!?

 • 29 aprilie 2012 la 15:25
  Permalink

  Sai aresteze pe toti hotii din tara asta care nu au facut nimic pentru prostime,doar minciuni,abureli,plasute electorale…

 • Pingback:Lista candida?ilor Uniunii Social Liberale (USL) la func?ia de primar | pensionarul

 • 23 mai 2012 la 16:26
  Permalink

  Draguto esti de rahat !!!!

 • 23 mai 2012 la 16:27
  Permalink

  – Tovarase Presedinte ar fi mai in regula …..

 • 23 mai 2012 la 16:29
  Permalink

  – Da, asa cum maine va ploua cu banane 🙂

Comentariile sunt închise.