Vizita lui Dan Diaconescu in Vale schimba ierarhiile in judet

Vochitoiu (PP-DD), si nu Mircia Muntean, adversarul principal al lui Molot la sefia CJ. V izita lui Dan Diaconescu in Valea Jiului ingroapa definitiv orice speranta a lui Mircia Muntean. Popularitatea lui Haralambie Vochitoiu este intr-o crestere spectaculoasa dupa ce liderul PP-DD Hunedoara a coborat alaturi de Dan Diaconescu in mina de la Lupeni si a aparut apoi la OTV, unde au discutat despre planul Partidului Poporului de salvare a mineritului. Astfel, Vochitoiu este vazut de locuitorii Vaii Jiului drept politicianul care poate reinstaura normalitatea in Vale si cel care poate readuce speranta oamenilor de aici.

Vochitoiu, candidatul PP-DD la sefia Consiliului Judetean Hunedoara si presedinte al filialei judetene a Partidului Poporului, a tinut sa relateze entuziasmul din jurul PP-DD. „Venim dimineata la 8 la partid si plecam acasa spre miezul noptii fiindca este un volum foarte mare de munca, avand zilnic sute de oameni la nivelul filialelor locale si mii de oameni la nivel judetean. Asta inseamna ca in cel mai scurt timp vom ajunge la peste 10.000 de membri si la o intentie de vot de 40% la alegerile locale”, a adaugat Vochitoiu.

Referindu-se la vizita lui Dan Diaconescu in Hunedoara, Vochitoiu a adaugat ca presedintele PP-DD a ramas impresionat de conditiile grele de munca in care lucreaza minerii si de salariile de mizerie de aici, promitand ca va revitaliza zona Vaii Jiului. „Asa cum ati vazut, Dan Diaconescu a dedicat o zi intreaga vizitei in Valea Jiului, ceea ce arata importanta pe care liderul Partidului Poporului o acorda locuitorilor de aici.

A doua zi, la OTV, a fost mediatizata pe larg coborarea in subteran de la Lupeni, unde s-a discutat despre solutiile pentru mineritul din Vale – redeschiderea minelor si liberalizarea pretului la carbune, puncte prezente si in programul «Huila Poporului» redactat de organizatia PP-DD Hunedoara”, a tinut sa puncteze Vochitoiu.

Advertisements

14 comentarii la „Vizita lui Dan Diaconescu in Vale schimba ierarhiile in judet

 • 25 aprilie 2012 la 20:01
  Permalink

  Nu-mi vine sa cred. Dan Diaconescu si Voichitoiu dau solutii ptr.mineritul din Valea Jiului!Astia chiar cred ca aici este satul cu prosti. Ma bucur ca DD a vazut cum se munceste cu adevarat. Poate se gandeste ca-i pacat sa vanda iluzii unor oameni necajiti care muncesc de mii de ori mai mult decat sleahta de imbuibati a lui DD si castiga de mii de ori mai putin. Sigur solutia nu va veni de la nici un partid politic.

 • 25 aprilie 2012 la 20:32
  Permalink

  DAN DIACONESCU SLUGA LUI BASESCU.PPDD=PDL.

 • 25 aprilie 2012 la 23:22
  Permalink

  Elodia de Dan Diaconescu este un prefacut mincinos iar Vochitoiu cel ce nusi platea angajati de la firma sa.

 • 26 aprilie 2012 la 04:00
  Permalink

  Vochitoiule,carul cu prosti s-a rasturnat la Caracal,de unde este stapanul tau D Diaconescu,si nu la Petrosani!Tu chiar ne iei de prosti?In mod cert tu, DORINA PLESCAN,Doina Popescu si in mod special D Ddiaconescu,veti rezolva problema mineritului din Valea Jiului.Revino-ti!Maine spui ca ai 150% in sondaje.

 • 26 aprilie 2012 la 04:56
  Permalink

  Daca Vochitoiu ajunge Presedintele CJH si Diaconescu ajunge Presedintele Romaniei emigram cu totii. Stati linistiti ca nu in Congo, acolo emigreaza cei de la PDL cand ii va cauta DNA, noi cei 20 milioane romani emigram prin Europa. Eu prefer Austria. Voi?

 • 26 aprilie 2012 la 06:27
  Permalink

  Cand il vad pe sergentul de panda si paza a borsetelor in centrul fotografiei, celebrul lingau Alexandrescu Constantin, imi vine o puternica stare de voma. Acest popandau, care toata viata a huzurit pe banii armatei, acum este ordonanta lui Vochitoiu. Halala general, cum isi aroga si atribuie titluri pe care nu le are. Rusine, rusine, rusine, huuoooooooo! Dumnezeu e sus, stai linistit si vede toate facaturile tale.

 • 26 aprilie 2012 la 06:48
  Permalink

  Rog redactia, sa comenteze mai larg promisiunea DD . de liberalizarea pretului la carbune. Cand vor vedea consecintele le-va trece pofta de DD, la cei care spera.

 • 26 aprilie 2012 la 06:49
  Permalink

  Bai fratilor,nu e de gluma cu ppddlistii.Din cauza lor nu ma mai pot intelege cu tata si cu mama.Nu si nu ,ca ei vor sa se inscrie in PP-DD si gata.Am o mare rugaminte si intrebare la cei din conducerea PP-DD;PRIMITI SI DECEDATI????,ca mama si tata au murit de mult!!!

 • 26 aprilie 2012 la 08:36
  Permalink

  doi smecheri care au priza doar la cei cu creier cit un pui de gaina.mai grav este ca vorba accea : prosti ,prosti da multi.ne asteapta un viitor stralucit( cei mai in varsta cunosc lozincile).

 • 26 aprilie 2012 la 11:19
  Permalink

  sa incercam si cu ei de ce nu ne-am saturat tot de aceiasi oameni de 20 de ani care sar de la un partid la altul numai pentru ciolan nu va lasati prostiti de usl degeaba au scos in fata pe cei tineri tot balaurii cei mari conduc si ii tin in spate pe cei tineri cu fuctii mari in partid

 • 26 aprilie 2012 la 12:45
  Permalink

  „coco” apropo de sarit de la un partid la altul asculta aici putin:
  Vochitoiu – a fost la: PSM, PSD, PP-DD – 3 partide;
  Alexandrescu – PD, PSD, PP-DD – 3 partide;
  Plescan – PSD, PD, PSD, PP-DD – ca sa zica ca nu sunt magar scriem numai 3 partide.
  Deci „coco” ce spui frate acolo? Ce sa incercam? Ca toti au fost la USL.

 • 26 aprilie 2012 la 14:34
  Permalink

  Pai Voichitoiu si Matei pe la cate partide au sarit ? De fapt DD a adunat, a spalat si parfumat toti traseistii nemultumiti,care nu mai erau primiti in alte partide si ne arata noua „floarea cea vestita” a PPDD,cu care va duce ROMANIA pe noi culmi de progres si civilizatie…..(ptr. cine-si mai aminteste).

 • 26 aprilie 2012 la 19:08
  Permalink

  COMPLECTARE: Alexandrescu a fost la PCR-securist(ofiter CI), PSD Cunescu, PUNR,PNL( i-a facut campanie lui Bocan), PD,PSD. Acesta este adevaratul „traseu” politic al acestui oportunist.

 • 28 aprilie 2012 la 10:46
  Permalink

  TOATE PARTIDELE AU CITE O PARASUTA….SPER CA POZA E EXPLICITA SI STITI LA CINE MA REFER

Comentariile sunt închise.