“Scotianul” se vrea primar de la PPDD, cu sprijinul lui Buhaescu

Constantin Stancu, inca membru PSD, se vrea primar la Uricani din partea PPDD. De ce? Marturiseste ca nici el nu stie, dar ca isi va da seama zilele urmatoare. Cert este ca toata saptamâna trecuta si in prezent, Stancu incearca sa-i ademeneasca pe uricaneni sa semneze adeziuni in favoarea lui din partea PPDD, promitându-le o masa, care consta in doi mici si un fir de patrunjel deasupra, demonstrând inca o data ca nu degeaba e supranumit ”Scotianul”.

O alta certitudine este ca Stancu e foarte sigur de reusita lui, fiind convins ca el este cel mai potrivit sa candideze la Primaria Uricani din partea PPDD, venind cu tot alaiul sa se aseze la masa pusa de altii, care au muncit pentru infiintarea filialei.

”Inca nu sunt candidatul la Primaria Uricani, de luni incolo o sa vorbesc si cu Sorin Sanda, sa vedem cum ne intelegem. Inca nu stiu ce sa spun, ar trebui sa il intrebati pe domnul presedinte Vochitoiu, nu pe mine. Eu nu am adeziune la PPDD, sunt inca in PSD, dar o sa vad când mi-o voi completa”, a declarat Costel Stancu.

Cât despre motivul pentru care ar vrea sa se intreaca in alegeri cu Buhaescu, Stancu nu este inca foarte sigur. Crede insa ca Vochitoiu ar sti de ce vrea el, Stancu, sa fie candidat la Uricani din partea PPDD: ”Eu nu stiu de ce vreau sa fiu primar la Uricani, inca nu mi-am dat seama, dar o sa imi dau seama zilele urmatoare. Dar cred ca ar trebui sa il intrebati pe domnul Vochitoiu, ca el stie de ce trebuie sa fiu eu candidat din partea PPDD la Uricani”.

Haralambie Vochitoiu, presedintele filialei judetene a PPDD, spune ca inca nu sunt batute candidaturile in cuie in nicio filiala si a lansat si un atac, subtil, la adresa lui Sorin Sanda, presedintele filialei PPDD Uricani.

”Probabil Stancu vrea sa câstige alegerile. Inca nu am oficializat candidatul la Primaria Uricani, de fapt nu e oficializata nici o candidatura. Sunt negocieri in toate localitatile, iar in momentul in care avem 20 de adeziuni nu este nici sediu, se negociaza. Dar sa stiti ca politica si PPDD este peste cele doua persoane fizice, Sanda si Stancu”, a declarat, pentru Cronica Vaii Jiului, Haralambie Vochitoiu.

Sorin Sanda, presedintele PPDD Uricani, spune ca saptamâna aceasta lucrurile se vor aranja, intr-un fel sau altul.

”In primul rând, PPDD Uricani are sediu, inainte de a fi impus Haralambie Vochitoiu ca presedinte interimar la judet, un sediu care e platit din banii membrilor de partid, ai nostri. 20 de adeziuni nu au cum sa fie, poate inmultit cu 10, pâna si procesul verbal de la adunarea generala pentru infiintare, unde

s-a votat, democratic, are 44 de semnaturi. Despre Costel Stancu am auzit si eu ce face, ca m-au sunat oamenii si toata lumea stie despre afinitatile dintre cei doi, Stancu si Buhaescu. Deocamdata nu vreau sa spun mai multe, mi se pare ca in PPDD a fost introdus un cal troian, dar inca nu vreau sa ma pronunt. Dar, ca sa-l citez pe domnul Vochitoiu, da, sunt de acord cu el, politica si PPDD e deasupra mea si a lui Stancu, dar si deasupra lui Haralambie Vochitoiu.

Problema legata de Uricani a aparut, in primul rând, de când mi-am anuntat, in plenul sedintei de partid, candidatura la presedintia organizatiei judetene a PPDD.

Ce se intâmpla acum in PPDD Uricani este doar rezultatul fricii si groazei lui Buhaescu, care apeleaza la toti prietenii lui pentru a ma opri. Ii dau o veste proasta: indiferent ce se va intâmpla cu mine in PPDD, Sorin Sanda va fi cel mai mare adversar al lui, iar prin ceea ce face in ultima perioada, aratând cât este de josnic si mojic, impreuna cu prietenii lui, care iau bani publici, ma provoaca si mai mult sa il dobor. Saptamâna aceasta sunt sigur ca se vor transa lucrurile, intr-un fel sau altul”, a declarat Sorin Sanda.

Anamaria NEDELCOFF

Advertisements

4 comentarii la „“Scotianul” se vrea primar de la PPDD, cu sprijinul lui Buhaescu

 • 17 aprilie 2012 la 04:44
  Permalink

  Acest Stancu Constantin nu stie sa lege trei cuvinte,e un p…

  Răspunde
 • 17 aprilie 2012 la 09:56
  Permalink

  dar,este pus la inaintare cu un scop,descoperitil care este acel scop?

  Răspunde
 • 18 aprilie 2012 la 08:07
  Permalink

  oricum,stancu nu a incasat bani din minerit fara sa aiba de-a face cu mina! e mai bun decat papagalul asta de sanda!

  Răspunde
 • 31 mai 2012 la 19:23
  Permalink

  costel este cel mai potrivit petru priamria orasului uricani…mai trebe sio schimabre..sa vedem ce..au si alti in minte..trebuie o schimbare in toata Romania..

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.