Topul increderii in personalitatile politice hunedorene:

Topul increderii in personalitatile politice hunedorene: Vochitoiu (PP-DD) pe locul al doilea cu 27%, Molot (PNL) inca lider

Scena politica hunedoreana este intr-o continua reasezare in prag de alegeri locale.

Astfel, conform unei cercetari sociologice recent publicata la nivelul judetului Hunedoara, topul personalitatilor politice din punct de vedere al increderii a suferit modificari majore. La intrebarea „Câta incredere aveti in fiecare din urmatoarele personalitati”, ierarhia indica o crestere masiva a lui Haralambie Vochitoiu (PP-DD), cu o cota de incredere de 27%, la numai doua procente in spatele actualului presedinte al Consiliului Judetean Hunedoara, liberalul Mircea Molot.

Cei doi sunt urmati de Mircia Muntean (UNPR) cu 20% incredere, Florin Cazacu, primarul de la Brad, cu 15% cota de incredere, Petru Marginean (PC) cu 12%. Ultimele doua pozitii sunt ocupate de catre Laurentiu Nistor (PSD), cu numai 4% cota de incredere, pe aceeasi treapta cu Monica Iacob-Ridzi (PDL), tot cu 4%.

Pozitia fruntasa a liderului Partidului Poporului Hunedoara este explicabila in primul rând prin revenirea in forta in viata politica. Haralambie Vochitoiu a reusit sa organizeze partidul in timp record si va intra in competitia pentru alegerile locale, cu sanse reale de a obtine un scor electoral foarte bun. Cota mare de incredere de care

beneficiaza Haralambie Vochitoiu este dublata si de aparitiile din ultima perioada la postul de televiziune OTV, alaturi de Dan Diaconescu. Nu in ultimul rând, uriasul val de dezamagire creat de partidele mari care s-au aflat la guvernare (PSD, PNL si PDL) si care s-a intrecut in promisiuni populiste pe care nu le-au mai onorat reprezinta in egala masura un motiv al cresterii simpatiei fata de PP-DD si Haralambie Vochitoiu.

In actualul context, Vochitoiu este liderul hunedorean pe care populatia judetului, si mai ales cea din Valea Jiului, il crediteaza ca fiind politicianul cel mai serios.

Studiul a fost realizat de Centrul Regional pentru Ocuparea Fortei de Munca si Protectie Sociala (CROFMPS) in perioada 25 martie-4 aprilie, in jud. Hunedoara, pe un esantion reprezentativ de 1.023 persoane cu vârsta de 18 ani si peste 18 ani. Metoda folosita a fost cea a sondajului de opinie pe baza de chestionar. Eroarea maxima admisa este de +/- 3,1%.

Advertisements

5 comentarii la „Topul increderii in personalitatile politice hunedorene:

 • 17 aprilie 2012 la 04:41
  Permalink

  Vochitoiu ofi gasito pe Elodia si a crescut in popularitate,el nusi platea angajati de la firmele lui dar se vedea „primar” de Petrosani in 2007 si 2008 dar numai in sondaje,neam saturat de acest individ pe nume Vochitoiu cu aberatile lui prin presa.

 • 17 aprilie 2012 la 10:53
  Permalink

  Si cam cine a facut „sondajele” astea??? Exact firma lui Vochitoiu, exact cu „sociologii” lu Vochitoiu. Haralambie, pute rau, dar pt tine si „sociologii ” tai se pare ca e levantica. O sa va dezumflati la alegeri cand o sa vezi cam pe unde stai tu, iar „sociologii ” tai o sa fie facuti de ca..T!

 • 17 aprilie 2012 la 12:14
  Permalink

  Hai ca-i mare minciuna cit casa. Am ras cu lacrimi de ce poate debita acest Vochitoiu si mai ziceti ca are experienta si scoli inanlte. vai de capu lui si al partidului care si l-a luat pe cap.

 • 17 aprilie 2012 la 14:40
  Permalink

  Si marmota invelea ciocolata.

 • 17 aprilie 2012 la 18:16
  Permalink

  Avem si personalitati politice???????????????????????????????????????????

Comentariile sunt închise.