Borca, in gatul lui Lacatas

Zoltan Lacatas, presedintele Ligii Sindicatelor Miniere Valea Jiului (LSMVJ) a declarat, pentru Cronica Vaii Jiului, ca CNH poate asigura, in medie aproximativ 6.000 de tone de huila pe zi pentru Mintia, cu tot cu zilele de sambata lucrate.

”Se produc, in medie, aproximativ 8.000 de tone de huila pe zi. 2.000 merg la Termocentrala Paroseni, iar aproximativ 6.000 merg catre Mintia.

Se lucreaza si sambetele, dar nu s-ar putea produce mai mult, din cauza lipsei tehnologiei si a oamenilor. Daca nu se produce mai mult, normal ca Mintia importa, nu poate astepta dupa CNH”, a precizat Lacatas. Tiberiu Borca, directorul Termocentralei Mintia, a sarit insa la gatul liderului LSMVJ. ”Eu nu inteleg ce treaba are Lacatas sa faca astfel de declaratii. El este pensionar si vorbeste despre CNH, despre huila, despre Mintia? Cum isi permite? Cum poti tu, care esti pensionar, sa faci pe-a sindicalistul? Chiar nu vi se pare ca e ceva in ceata? Mie, unul, nu mi se pare normal”, a precizat Borca.

Zoltan Lacatas s-a aratat mirat de atacul lui Borca: ”Nu vreau sa intru in polemici cu acesti oameni, dar tin sa-l informez ca eu sunt seful organizatiei pana voi pleca”.

Anamaria NEDELCOFF

Advertisements

4 comentarii la „Borca, in gatul lui Lacatas

 • 27 martie 2012 la 23:31
  Permalink

  Domnul presedinte PDL pe judet Dorin Gligor cred ca nu mai vrea voturile noastre din Valea Jiului pentru alegerea lui Mircea Muntean la CJ , deoarece se vede treaba ca domnul director al Termocentralei Mintia Tiberiu Borca ataca mineritul Vaii Jiului (CNH)asa cum facea rautaciosul fost director Cristian Vladu (Dorin Gligor criticandul pe Vladu pentru rautatile aduse CNH-ului la acea vreme).

 • 28 martie 2012 la 11:12
  Permalink

  Domnule Tiberiu Borca, director al Termocentralei Mintia,numit si nu ales, pupator de funduri portocalii; cand ai valoare esti ales chiar daca esti pensionar,cand nu ai valoare te numeste Boc si-ti da salariu mare,indemnizatii si adaosuri salariale din banii pensionarilor si al platitorilor de impozite.
  Sa taci ca ai pus pe butuci Mintia, ai lasat energeticieni si mineri fara serviciu. Nu pari a fi decat o trambita a portocaliilor Gligor, Nica si Jurca.
  Nu-ti mai da tu cu presupusul despre oamenii Vaii Jiului si despre LIDERII organizatiilor sindicale INDEPENDENTE si NEASERVITE. Nu ai aceasta calitate, esti NUL DE FAPT nu de drept.

 • 28 martie 2012 la 11:52
  Permalink

  de ce nu ne uimesti tu mai Borca cu dovezi cum ca CNH conteaza pentru Mintia. asta este metoda in Romania , adica sar la gatul celor care indraznnesc sa comenteze. DOVEDESTE DIRECTORE CA MINTE LACATOS! NU VA PLACE DELOC SA VI SE SPUNA ADEVARUL IN FATA MARTAFOILOR. apropo cu cat platiti tona de carbune in POLONIA si nu ne aburiti cu pretul FOB( free one board- adica pret la gura minei pe limbajul minerilor),pentru ca pe linga pretul FOB apare si pretul de transport etc.

 • 28 martie 2012 la 17:44
  Permalink

  LAKATOS ASTA SE BAGA IN SEAMA SA MAI AUDA LUMEA DE EL IMPREUNA CU NESPALATUL ALA DE LA VULTURII NU STIU CUM…MAI BINE AR SPUNE CUM NU A PLATIT STOPAJUL LA SURSA PE LSMVJ….CUM ISI TINE NEVASTA PE UN POST CALDUT LA CNH IN CORPUL DE CONTROL DE RAHAT AL LUI LUPULEAC….SAU CUM SI A IMPARTIT BANII DE LA LIGA CU NICA,COZMA SI CIUBOTARU

Comentariile sunt închise.