8O femeie si cei doi copii ai sãi au ajuns sâmbãtã dimineatã la Spitalul de Urgentã din Petrosani, dupã ce soferita a pierdut controlul volanului.

Accidentul s-a petrecut pe DN 66 la intrarea în Petrosani, dinspre Deva si traficul s-a desfãsurat cu restrictii mai multe minute.

Din fericire, atât femeia, cât si cei doi copii aisãi s-au ales doar cu o mare sperieturã. „Cei trei au fost transportati la spital, unde li s-au acordat îngrijiri medicale. Nu au avut rãni decât câteva echimoze si nu au necesitat internarea”, au declarat medicii de la unitatea de primire a urgentelor.

În fapt, soferita a pierdut controlul volanului, cel mai probabil din cauzã cã nu a adaptat viteza la conditiile de drum, iar dupã ce a lovit taxiul din fata sa a ricosat într-un stâlp de pe marginea drumului si apoi a  ajuns în sant.

Acesta nu este singurul accident din week-endul care tocmai a trecut. Un biciclist de 18 ani din Botosani si-a pierdut viata în localitatea hunedoreanã Ilia, dupã ce nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj si a fost lovit în plin de o masinã condusã de un cetãtean bulgar. „În data de 11.05.2013, la ora 16:45, un tânãr de 18 ani, din comuna Lunca, judetul Botosani, în timp ce conducea o bicicletã pe DJ 706A (str. Traian din comuna Ilia), la intersectia cu DN 7, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus de un bãrbat de 44 de ani, cetãtean bulgar. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul biciclistului. Traficul pe DN7 a fost închis complet aproximativ o orã”, a precizat Bogdan Nitu,purtãtor decuvânt al IPJ Hunedoara.

Diana Mitrache