12Sâmbãta, în Dealul Institutului ,Echipa Fanion si de traditie a  Vãii Jiului a fãcut din nou spectacol, si a continuat parcursul bun din Divizia Nationalã de Seniori a României, învingând echipa RCM Galati cu scorul de 39 – 14 ,reusind 7 încercãri si doar 2 transformãri. Principalul marcator a fost Daniel Cojocaru cu 3 eseuri înscrise ,un jucãtor de mare vitezã, în cartea sa de vizitã existând si România 7”S!

Alexandru Lupu antrenorul echipei de rugby Stiinta Petrosani ne a declarat cã este multumit de rezultat, si cã este fericit ca „ dupã ce am pierdut 12 jucãtori, am reusit sã readuc tineri de mare perspectivã si sã fac o echipã redutabilã cu care Petrosaniul, Valea Jiului si Judetul  Hunedoara se va putea mândri!! Pe aceastã cale multumesc Universitãtii din Petrosani, Consiliului Judetean Hunedoara si Domnului Costel Avram care sunt alãturi de noi si ne sustin în aceastã aventurã umanã si sportivã! Numai cu ajutor si sustinere vom putea ajunge în vârf, si sã facem din nou Mare Performantã!  Mã bucur de asemenea ca cei tineri ,au jucat bine si eficient si au demonstrat cã viitorul este asigurat!”

În tribune s-au aflat numerosii suporteri ,studenti, profesori universitari, care au avut parte de un joc frumos cu eseuri de ambele pãrti, dar si de o vreme ploioasã si destul de rece. Printre sustinãtorii nu a lipsit Presedintele de Senat al Universitãtii Dl Ilie Rascolean, director ApaServ. Dl. Costel Avram însotiti de aceastã datã si de Directorul EM Lupeni Dl Sandu Sorin, cât si multi profesori ai Universitãtii Petrosani.

Dupã meci jucãtorii au fost invitati la „deja traditionala ” masa de dupã efort la restaurantul Belle Epoque de cãtre Dl  Director Costel Avram, semn cã a fost multumit de prestatia jucatoriilor si a staff ului echipei CS ?tiinta din Petrosani!

12_1Stiinta a aliniat urmãtorul XV : Chiriac, Vîlceanu (Barabas), Deac (Ciule), Biro (Popã), Calo M, Toma (Pîrvu), Ivan (Coge), Sãbãu M (cpt), Mihalachi (Lupu), Skverne, Borz,  Sãbãu C, Iepure, Cojocaru (Paraipan), Barbu.

În lot a fost si Puscasu, iar la capitolul accidentãri încã se resimte Carvatchi Cr. cu probleme la umãr dupã meciul amical cu Farul Constanta.

Marcatori: Cojocaru 3 încercãri, Barbu 2 încercãri, Toma o încercare, Calo o încercare si Iepure o transfomare, Skverne o transformare.

Urmãtorul meci al Stiintei este sâmbãtã, 20 aprilie, sus în Dealul Institutului, ora 10.

Asteptam cu drag pentru sustinere pe iubitorii de rugby dar si fostii jucãtori ai Stiintei Petrosani.

Biroul de presã Stiinta Petrosani