8_siteStrãzi întregi din Cartierul Colonie – Petrosani vor rãmâne fãrã apã potabilã, din cauza celor care refuzã accesul echipelor de control ale ApaServ pentru verificarea apometrelor. Oamenii vor fi informati de ce s-a ajuns la aceastã situatie.

Începând de miercuri, membrii Corpului de Control al SC ApaServ  Valea Jiului SA sunt pe teren, în cartierul Colonie pentru a identifica zonele cu probleme. Vorbim despre locuintele unde proprietarii refuzã accesul în curte al echipelor de control pentru verificarea apometrelor. „Pânã acum îi debransam la poartã, la limita proprietãtii. Acum unii ies la geam si spun angajatilor nostri cã nu mai putem sã facem acest lucru, pentru cã strãzile s-au asfaltat si Primãria nu ne dã voie sã spargem asfaltul. Asa cã o sã debransãm strãzi întregi, de sãptãmâna viitoare. Ne pare rãu doar de cei corecti”, a declarat directorul SC ApaServ Valea Jiului SA, Costel Avram. Iar când vor rãmâne fãrã apã la robinete, oamenilor li se va explica motivul debransãrii întregii strãzi de la reatea, asa încât problema sã fie rezolvatã la nivelul comunitãtii, iar locatarii strãzilor respective sã stie ce fac vecinii lor.

De când a fost numit director al ApaServ, Costel Avram a tãiat în carne vie si, indiferent de numele lor, toti cei care nu si-au plãtit facturile la timp, ori au încercat sã fure apã au rãmas pe sec pânã la remedierea situatiei. Vorbim despre oameni de afaceri, directori, judecãtori ori oameni simpli.

Carmen Cosman