12_siteLala Band la Petrosani. Fenomenul Lala Band ajunge în Valea Jiului. Evenimentul va avea loc în data de 23 martie la Casa de Culturã a Sindicatelor Ioan Dulãmitã.

“În data de 23 martie voim avea la Casa de Culturã a Sindicatelor din Petrosani îndrãgitii actori ai filmului Pariu cu viata, respectiv trupa Lala Band, care este bfoarte îndragitã la ora actualsã, practic este fenomenul Lala Band pe care îl iubesc adolescentii”, a declarat Mia Albescu, directorul Casei de Culturã a Sindicatelor Ioan Dulãmitã din Petrosani.

Cei care doresc sã partipe la eveniment îsi pot achizitiona deja biletele. Acestea au fost puse în vânzare la sediul casei de culturã.

“Pretul unui billet va fi de 150 de lei pentru locurile VIP ceea ce înseamnã cã la ora 17 se vor întâlni cu fanii, acestia vor putea sã se fotografieze cu ei, sã primeascã cadouri, autografe si la ora 19 va începe spectacolul”, a mai precizat sursa citatã.

Celebra trupã Lala Band este cunoscutã în rândul tinerilor, fiind un fenomen al zilelor noastre. Tocmai acesta este si motivul pentru care reprezentantii Casei de Culturã i-au invitat aici.

“Din dorinta tinerilor de a-i vedea, pentru cã filmul este foarte urmãrit si sunt foarte îndrãgiti si sã nu-i privãm pe tineri de a-i vedea la Petrosani”, a mai spus Mia Albescu.

Pentru concertul celor de la Lala Band au fost puse deja în vânzare biletele. Existã însã si bilete ce pot fi achizitionate cu suma de 80 de lei, însã acestea nu includ sesiunea de fotografii si de autografe.

Monika BACIU