M ascații au descins la mai multe adrese din Hunedoara și au reținut un minor, o femeie și alți 5 bărbați. Alți 19 oameni au fost conduși la sediul poliției din localitate, pentru a fi amprentați și fotografiați. Toți sunt dintre cei bănuiți de diverse infracțiuni.

Acţiunea poliţiştilor
hunedoreni a fost finalizată cu reţinerea pre-ventivă a 6
persoane.
În fapt, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Hunedoara și cei ai Secției de Poliție Rurală Hunedoara au desfășurat o razie pe raza municipiului Hunedoara, în scopul prevenirii comiterii unor infracţiuni, dar au pus în
executare 6 mandate de aducere emise de magistraţi pe numele unor hunedoreni. „Au fost
conduse la sediul Poliției 6
persoane, care sunt cercetate în contextul unor dosare de
cercetare penală pentru comiterea unor infracțiuni de tulburare a liniștii și ordinii publice, loviri și alte violențe, amenințare în familie și a fost identificat, totodată, un minor de 17 ani. Acesta este posesorul unui mandat de arestare preventivă emis de către magistrați pentru 30 zile. El este cercetat acum pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt din
autoturisme, tentativă la furt, dar și furt din locuințe”, a spus Bogdan Nițu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Tot în cadrul raziei, au fost legitimate 131 de persoane, 19 dintre acestea fiind persoane conduse la sediul Poliţiei, pentru proceduri de identificare ce au inclus amprentarea fotografierea.
Totodată, poliţiştii au acţionat şi pentru reducerea riscului rutier, context în care poliţiştii Biroului Rutier au oprit în trafic peste 30 de autovehicule, iar 14 conducători auto au fost testați alcoolscop (rezultatul fiind negativ în toate situaţiile). Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 4 sancțiuni contravenționale (în valoare de 2.610 de lei), în baza legii privind circulaţia pe drumurile publice şi au ridicat două certificate de înmatriculare.
Diana Mitrache