Bărbatul care a trântit cu brutalitate un copil într-un parc din Hunedoara este acuzat de tentativă de omor. Omul este rudă a victimei și, inițial, a fost acuzat de lovire și alte violențe, dar judecătorii au schimbat încadrarea.I
magini cutremurătoare au fost suprinse într-un parc din Hunedoara, acum o lună. Un băiețel de 13 ani este săltat pe sus de unchiul său, după ce se certase cu copilul acestuia și apoi este trântit cu putere de pământ. Copilul are fractură de craniu.
Vorbim depre un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara, care așa a considerat că trebuie să își facă dreptate. Totul pornise de la o ceartă între copilul lovit de pmânt și verișorul său, un copil de 8 ani. Acesta din urmă este copilul concubinei bărbatului acuzat acum de tentativă de omor și a fost și el lovit de acest om. Polițiștii spun că totul ar fi pornit de la un conflict între copilul său de 7 ani și victimă, iar bărbatul de 29 de ani a reacționat violent. Inițial, băbatului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe și violență în familie, dar și pentru tulburarea liniștii și ordinii publice (fapta fiind comisă în loc public).
Diana MITRACHE