Au mai rămas cinci zile până la startul oficial al competițiilor de fotbal intern, miercuri, 9 septembrie a.c., de la orele 16.30, Jiul Petroșani proaspăt divizionară de Liga a III-a urmând a întâlnii pe Gilortul Tg.Cărbunești.

Sub bagheta trioului Damian Militaru (director tehnic), Cosmin Kanduth (antrenor principal) și Toni Sedecaru (antrenor secund), Jiul se pregătește zilnic la Stadionul „Petre Libardi”, în vederea unui start lansat.

Echipa a pierdut trei piese de bază, portarul Adi Farcaș (plecat la muncă în Anglia), Andrei Firan și Marian Filip (ambii au renunțat la fotbal), fiind nevoie urgent de o înlocuire a lor.

„Este o pierdere importantă, dar nu aveam cum să-i motivăm să rămână la Petroșani. Suntem în curs de a legitima câțiva jucători, vom știi exact săptămâna viitoare” a precizat directorul tehnic Damian Militaru.

Jiul Petroșani va (re)debuta în Liga a III-a, sâmbăta, 12 septembrie. Până la ora închiderii ediției încă nu se cunoștea seria în care va juca Jiul. Vom oferii detalii în ziarul de luni 7 septembrie a.c.

Echipa a efectuat testele covid, care au costat 8.000 lei, sumă suportată integral de Primăria Petroșani, sponsorul unic la echipa Jiul.