C.S.M.Deva – fostă Mureșul, Cetate etc…- conjudețeana Jiului, va juca în Cupa României, miercuri 9 septembrie, cu C.S.C.Ghiroda-Giarmata Vii, la Simeria, deoarece la terenul C.S.M.-ului se reface gazonul. Antrenorul echipei este în continuare Ștefan Nanu, care consideră că cea mai logică serie de Liga a III-a ar fi una cu echipele din Județele Hunedoara (C.S.M.Deva, F.C.Hunedoara, Jiul Petroșani), Timiș, Gorj și Caraș-Severin. Ultima achiziție a echipei este Laurențiu Roman, fratele mai cunoscutului Mihai Roman de la Univ. Craiova.

ULTIMĂ ORĂ.

S-au stabilit seriile pentru Liga III-a la fotbal,ed.2020-2021,Jiul Petroşani fiind repartizată in Seria a 7-a,cu echipe din Sibiu, Valcea şi Gorj.Iata cele zece echipe ale seriei: CSM Deva, CS Măgura Cisnădie, CSM Jiul Petroşani, ACS Minerul Costeşti, CS Gaz Metan Mediaş 2, AFC Hermannstadt 2, ACS Viitorul Şelimbăr, ACS Flacăra Horezu, CS Viitorul Dăeşti, CS Gilortul Târgu Cărbuneşti.

C.S.HUNEDOARA, DEBUT ÎN CAMPIONAT

Fiindcă a terminat în primele șase locuri ale ediției trecute de campionat, C.S.Hunedoara nu participă la primul tur în Cupa României, deci, va intra în focul luptei direct în campionat, pe 12 septembrie a.c. Antrenorul Raul Spătaru, este pregătit pentru noul sezon cu o comportare cât mai bună a echipei sale.