Fotbal. A.J.F. Hunedoara / NOU SISTEM?

COVID-ul a dat peste cap complet fotbalul. Iată că noile măsuri legate de plata testărilor, la care se pare că nicio echipă nu ar face faţă, a dus la luarea unor decizii noi.
Astfel, Comitetul Executiv al A.J.F.Hunedoara a stabilit organizarea unor sesiuni de lucru pe toate eşaloanele  pe care le patronează, în perioada 19-26 august a.c. Întrucât Protocolul meciului impune obligativitatea testării jucătorilor, în aceste sesiuni de lucru se va propune desfăşurarea etapelor sub formă de mini-turnee, în aşa fel încât să fie diminuate costurile privind testarea sportivilor şi a staff-ului, iar cu ocazia efectuării unui test RT-PCR să se desfăşoare aproximativ patru etape.
În aceeaşi Hotărâre a Comitetului Executiv al A.J.F.Hunedoara din 12 august a.c. au fost omologate clasamentele Ligilor a IV-a şi a V-a, prelungindu-se şi data de înscriere în competiţii pentru 24 august a.c.
Deasemenea, Haţeg-ul va avea încă o echipă în Liga a IV-a, prin promovarea de pe locul 2 a Ligii a V-a a echipei cu cel mai sofisticat nume, ACS Retezatul Montana Ţara Haţegului. Oare cum o-r încuraja-o suporterii?! Perioada de transferuri se prelungeşte până pe 5 octombrie 2020, ultima zi când echipele mai pot înregistra jucători de la alte echipe.
GENU TUTU

Advertisements

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.