Doar un singur spital din județul Hunedoara a raportat acum două zile, nu mai puțin de 7 decese, la oameni care erau infectați cu noul coronavirus. Situația ese dramatică, numărul bolnavilor în creștere, așa că DSP organizează 3 maratoane de vaccinare, aceasta fiind singura soluție, după cum spun specialiștii.

Sub sloganul HUNEDOARA SE VACCINEAZĂ! 3 municipii găzduiesc echipe mobile de vaccinare. Vorbim despre Petroșani, Hunedoara și Deva, care, de vineri dimineață, așteaptă oamenii să se imunizeze. În perioada 05 – 07.noiembrie, cele mai mari municipii din județul Hunedoara: Deva, Hunedoara și Petroșani au programate Maratoane de vaccinare, iar DSP Hunedoara împreună cu Instituția Prefectului Hunedoara, Primăria Municipiului Deva, Primăria Municipiului Hunedoara și Primăria Municipiului Petroșani invită populația să se imunizeze la DEVA în Centrul Cultural Dragan Muntean, Piața Victoriei, nr. 4, la HUNEDOARA în Centrul de Recreere Pensionari, Bd. Corvin, nr. 9 Bis și la PETROȘANI în Sala Polivalentă.
În toate aceste centre vaccinul administrat va fi fie Pfizer, fie Johnson&Johnson. În acest moment, în județul nostru sunt 3.555 de oameni infectați cu SARS – CoV – 2 și 61 de localități, din 69 sunt în scenariul ROȘU.
Diana Mitrache