Toti membrii organizatiei din Petrila a PMP au decis sã îsi dea demisia, dupã ce acestia au constatat cã nu sunt luati în seamã si dupã ce au aflat ultimele vesti despre candidaturi din ziare.

Nu au fost luati nici o secundã în calcul si atunci, spun ei, nu mai vor sã facã parte din acest partid. În demisia, pe care au înaintat-o si la Bucuresti, membrii PMP Petrila spun cã nu mai vor sã continue asa.  „În calitate de presedinte al Organizatiei Locale a PMP Petrila si Presedinte al Organizatiei de Tineret PMP Hunedoara, vã aduc la cunostintã cã, din cauza problemelor diverse, cum ar fi neconvocarea la sedintele CEJ, a informatiilor vehiculate despre posibili  candidati la alegerile parlamentare, pe care le aflãm din presã, dar si din cauza felului în care se vorbeste cu noi la sedinte, odatã cu venirea domnului Haralambie Vochitoiu (cel care a  semnat Denuntul împotriva lui Traian Bãsescu), nu mai doresc sã fiu membru al acestei organizatii, fapt pentru care eu, împreunã cu cei 170 de membri ne dãm demisiile”,  se aratã în comunicatul remis presei si trimis chiar si filialei centrale a PMP Bucuresti.

Haralambie Vochitoiu a precizat, în cadrul unei conferinte de presã sustinutã la Petrosani cã încã nu au fost definitivate listele pentru alegeri si cã sunt cam 2 candidati pe un loc. Mai mult, senatorul PMP a sustinut cã listele vor fi aprobate de Traian Bãsescu si cã doar atunci vor fi fãcute publice.

Diana Mitrache

Foto facebook